Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / PSIHOLOGUL BUTOI, DESPRE CAZUL "ANA-MARIA NEDELCU ŞI COPILUL SĂU MINOR" / Comentarii


Musafir

#1

2016-04-15 15:39

În afară de copil care este timorat la maximum.trebuie avut în vedere starea psihică a doamnei Ana Maria .Aceasta este o traumă pe care o va marca tot restul vieții.În aceste momente de cumpănă ea trebuie totuși să își găsească un refugiu ca să aiba puterea sa poată lupta in continuare pentru ea si copilașii ei.Această lupta trebuie să fie până la sfârșitul sfârșitului.Nu trebuie să se dea bătută .din contra trebuie să fie din ce in.ce mai puternică.Noi știm de suferință ei și ne rugăm pentru ea si copilașii ei.Dumnezeu să o ajute !

Musafir

#2 Re:

2016-04-15 17:29

#1: -  

 Doamne ajută!

Sper că va avea ocazia să se bucure de toate mesajele de susţinere primite la această petiţie.


Musafir

#3

2016-04-15 18:40

e aiurea ca pentru asta sa faca inchisoare si sa fie judecata. Ce vroiau ca sa ramina si sa continue sa fie victimele omului ala,asta vroiau astia care au arestat-o si or sa o judece? pai zau !

Musafir

#4

2016-04-17 05:52

din pacate , la noi , se poate ... si nimeni " nu are voie sa comenteze sau amestece in actul de justitie" , nimeni nu are voie sa sa se " minuneze" de decizia vreunui judecator , si uite asa , Romania pierde procese pe banda rulanta la CEDO , iar plata o facem noi , poporul roman, nicidecum cei vinovati , care stau bine merci in fotoliile din care impart , in continuare , pana la adanci batranete , dreptatea dupa bunul plac ... halal democratie ...

Musafir

#5

2016-04-17 13:36

Asa cum am mai sustinut : avem si judecatori tradatori de tara ! Asta se vede cu ochiul liber ! Daca vor sa-i pupe-n fund pe straini sa pkece sa ne lase in pace !



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...