strada Vadu Moldovei ASFALTATA

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția strada Vadu Moldovei ASFALTATA


Anonymous

#1

2011-06-28 10:37

ar trebui asfaltata cat mai curand posibil
Alege numele de user

#2 Subiect

2011-07-02 21:59

Daca nu se poate asfalta, macar pietruita si atunci nici praf nu ar mai fi asa de mult si nici gropi nu s-ar mai face la fiecare ploaie.

Musafir

#3

2011-07-06 09:41

In acest moment situatia drumului este in mainile celor de la Directia Silvica Ilfov si PMB

Musafir

#4

2011-07-07 10:20

Salut!

Am trimis deja chiar luna trecuta o petitie catre primaria sectorului 1 si catre PMB, referitor la :
1. dezastrul cu strada vadul moldovei care este neasfaltata si neiluminata
2. Faptul ca platitim taxe de sector 1 si avem conditii de ev mediu (ma refer la serviciile prestate de primarie)

Culmea este ca am primit prin posta si prin email raspunsuri atat de la Primaria sector 1 cat si de la ADP. Se pare ca strada e inclusa in planul de reabilitare, ba char exista si pe e-licitatie un castigator atribuit pentru demararea lucrarilor. Probblema e ca nu au bani. Haos tipic romanesc. Solutia este bombardarea primariei cu cat mai multe reclamatii, poate si ceva sesizari in media,.

Musafir

#5 De unde se pot obtine adresele de mail ale vecinilor?

2011-07-07 10:25

Poate putem sa rugam pe nenea Stef de la Property management sa dea un mail de informare tuturor pe care ii factureaza , sa intre aici si sa semneze petitia. Macar atat ar putea face, fata de "multitudinea de activitati " pe care le presteaza = 0 (zero).

Musafir

#6

2011-07-07 12:01

suntem 600 de familii in cartierul Greenfield. Din cate am inteles singura problema e autorizatia si nu bugetul

Musafir

#7 Re comment no 6

2011-07-08 13:14

Nu, din documentele de la primarie NU rezulta acest lucru. Ei spun ca toate strazile, inclusiv aleea Teisani si Padurea Neagra sunt in plan de reabilitare cu utilitati si asfaltare. Ce-a mai tare faza a fost ca pentru iluminat mi-au zis ca redirectioneaza reclamatia catre LUXTEN ca ei (PS1) nu se ocupa de asa ceva. :))

Musafir

#8

2011-07-28 15:57

Drumul prin padure este MINUNAT! Nu si ultima parte... cea neasfaltata... De doi ani tot aud ca problema se va rezolva.
Tare as vrea sa se intample ceva.
Atunci cand am venit la vizionare, cei de la IMPACT mi-au spus ca intr-o luna - doua, drumul se va asfalta.
Dupa ce am cumparat proprietatea, mi s-a spus ca drumul tine de ROMSILVA... si ca nu pot face mare lucru.

Sunt curios ce li se spune ACUM celor care vin in Geenfield, in cautarea unui apartament.
:(((

Musafir

#9

2011-07-28 15:58

Eu mi-am schimbat amortizoarele de la Fiatul Stilo (abarth, 170 CP, de vanzare by the way). Deja. Drumul asta neasfaltat a lucrat la ele impreuna cu limitatoarele de viteza neomologate montate de Impact in cartierul Greenfield.

Musafir

#10 Intrebari fara raspuns

2011-08-01 14:01

Gogosile vandute de Impact initial -cum ca asfaltarea se va efectua in curand, pot fi combatute numai prin vointa comuna. Limitatoarele de viteza din teava taiata sunt complet aberante si ilegale.... dar din cate observ lumea este multumita si cu limitatoare si cu drumul varza si cu tarifere exorbitante cerute pe intretinere de firma de administrare. Nu am reusit sa inteleg ce servicii sunt incluse in cei 80 lei pe luna - administrare... (lasand la o parte paza,curent, apa etc)
Guest

#11

2011-09-24 11:32

Accesati va rog grupul de Facebook https://www.facebook.com/groups/comunitateagreenfield/ A redactat o petitie pe care intentionam sa o semnam cat mai multi locatari
Florian Ionita

#12 Str. Vadul Moldovei

2011-11-26 12:41

Domnilor din Cartierul Greenfield va scriu in calitate de pagubit datorita PUz-ului aprobat cu HCGMB nr. 263/29.05.2008. Str. Vadul Moldovei se opreste la bariera de acolo urmeaza fondul forestier (in administrarea Romsilva) conform unie hotariri de guvern. Fondul forestier se compune din drumul forestier FE 00868D1 si padure deasa ( cel putin in acte) strapunsa ilegal si pietruita deasemenea ilegal. Acest fapt a fost stabilit prin sentinta civila nr. 1492/12.05.2008 proces Directia Silvica contra CGMB ( va rog sa observati ca aceasta se petrecea cu 2 saptamini inainte de aprobarea HCGMB 263 si devenita irevocabila (dosar 42054/2007) Mai mult decit atit prin decizia nr. 2453/03.05.2011 Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins actiunea SCImpact D&C SA referitoare la OM 645/2003 de aprobare a amenajamentului silvic pentru UP II Baneasa. Aceasta decizie nu poate fi modificata nici printro hotarire de consiliu( care nu are competenta sa modifice hotariri de guvern) si nici printro hotarire de guvern deoarece OUG 114/2007 art. 71 intrezice modificarea destinatiilor spatiilor verzi( chiar si in caz de utilitate publica).Din pacate pentru dv. SC Impact isi plimba clientii prin padure , dar cind acsetia doresc sa se stabileasca prin contract calea de acces Vadul Moldovei NU RISCA !!!
Ana Maria

#13 Lucrurile stau asa cum relateaza D-l Ionita

2011-11-26 14:56

Impact beneficiaza doar de o Ordonanta Presedentiala de natura sa permita societatii sa foloseasca calea de acces provizoriu pana la solutionarea litigiilor.Daca in acest moment, Directia Silvica pune in aplicare decizia definitiva si irevocabila ,drumul se va inchide.Fac precizarea ca drumul forestier HE00868D1 nu da direct in Greenfield ,el se termina la limita portiunii astfaltate si isi urmeaza traseul in stanga catre Cabana Padurarului.De la terminarea portiunii astfaltate pana in Greenfield avem 350 de m padure strapunsa ilegal si pietruita de asemenea ilegal (Directia Silvica a depus plangere penala).Aceasta portiune nu va fi niciodata astfaltata.Daca SC Impact este societate de buna-credeinta de ce nu accepta adendum la contractul de vanzare-cumparare care sa prevada cale de acces obligatorie prin str Vadul Moldovei.
Bobocu'

#14 Am vazut niste clarificari referitoare la ce au facut altii in astfel de situatii...

2011-12-04 21:37

Pasii care trebuie facuti de autoritatile locale (CGMB) si ale statului (Romsilva) pentru (re)clarificarea circulatiei publice pe str.Vadul Moldovei :
http://www.ecomagazin.ro/drumurile-forestiere-pot-trece-de-la-stat-la-primarii/

- Trecerea drumurilor forestiere se face numai la cererea Consiliilor Locale ale unitatilor administrativ-teritoriale interesate. Aceasta cerere trebuie sa fie insotita de urmatoarea documentatie: Hotararea Consiliului Local privind trecerea drumurilor forestiere; datele de identificare a drumurilor forestiere si a terenurilor aferente acestora, asa cum sunt inscrise in amenajamentele silvice si in inventarul mijloacelor fixe, vizate de seful Ocolului Silvic care administreaza drumul forestier; copiile fiselor mijloacelor fixe (drumuri auto, forestier, lucrari de arta aferente) vizate “conform cu originalul” de seful Ocolului Silvic care administreaza drumul forestier; declaratia sefului Ocolului Silvic din care sa rezulte ca drumul forestier nu deserveste fondul forestier proprietate publica a statului; avizul favorabil al RNP- ROMSILVA.
- Unde se depune cererea?
- Cererea, impreuna cu documentatia se depun la Consiliul Judetean (General Bucuresti), care are obligatia elaborarii si promovarii unui proiect de Hotarare de Guvern in acest sens. Trecerea se va face pe baza de protocol, de catre o comisie numita de directorul Directiei Silvice.
- Ce cuprinde acest protocol?
- Protocolul de predare-primire trebuie sa cuprinda: suprafata de fond forestier aferenta drumului forestier in cauza, conform amenajamentului silvic, cu mentionarea unitatilor amenajistice limitrofe acestuia; fisele mijloacelor fixe (drum auto forestier si lucrari de arta aferente) in original , cu valoarea de inventar si cu numarul de inventar de la Ministerul Finantelor Publice; stadiul lucrarilor de intretinere-reparatii; harta menajistica in copie, cu traseul drumului forestier.
- Dupa primire, ce obligatii revin noilor administratori?
- Unitatea administrativ-teritoriala care a preluat drumul forestier are urmatoarele obligatii: sa evidentieze preluarea drumurilor forestiere in patrimoniul public local; sa respecte regiumul silvic; sa transmita raportarile statistice anuale, specifice silviculturii, in perioada 1-15 ianuarie, Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare...

http://www.primariagh.ro/wp-content/primaria/sedinte/2011/sedinta%20extraordinara%20-%2012.apr.2011/HCL%20DRUM%20FORESTIER%20TAMARA.doc
Marta

#15 Si totusi Vadul Moldovei este in administratia cuiva...sectorul 1.CE BINEEEE.

2011-12-04 21:41

Str VADUL MOLDOVEI DE LA PRIVIGHETORILOR PINA LA TEISANI ESTE LA SECTOR 1 !!
http://www.primariasector1.ro/evidenta-strazilor.html

Conform evidentei strazilor din sector 1, strada Vadul Moldovei este in administratia Sector 1 la pozitia 1061. Analizind tabelul din link se observa ca strada Vadul Moldovei incepe de la str Aleea Privighetorilot ( pozitia 863) , se prelungeste pina la strada Padina (pozitia 788 care este la Administrarea strazilor pe portiunea DN1 pana in str. Vadul Moldovei )si se continua pina la aleea Teisani (pozitia 1020 ,care este tot la Administratia strazilor de la Pasajul Otopeni pana la str. Vadul Moldovei ).
Ana Maria

#16

2011-12-05 16:27

D-l Bobocu are dreptate ,numai ca procedura mentionata se refera la drumuri forestiere. In cazul nostru FE00868D1 (portiunea asfaltata duce la cabana padurarului). Cei 350m neasfaltati sunt trecuti in hartile amenajistice la linie parcelara intre bornele 40 si 41 (adica padure deasa care nu a fost niciodata drum forestier).
Doamna Marta are de asemenea dreptate .Str Vadul Moldovei este mentionata in PUG ca avand limita sudica la soseaua de centura.Aceasta mentiune se regaseste in mai multe locuri si la primaria sectorului 1.Numai ca fondul forestier mentionat a fost trecut in administrarea ROMSILVA printr-o hotarare de guvern in anul 1991.
CGMB SI ROMSILVA nu au competenta sa modifice hotarari de guvern.Acest fapt a fost stabilit printr-o hotarare definitiva si irevocabila care poate fi vizualizata pe site-ul primariei (anularea HCGMB 112/2007). In mod normal mentiunile invocate contravin hotararii judecatoresti si ar trebui reactualizate.In acest sens ROMSILVA a informat atat pe presedinta asociatiei de propietari d.na Cristina Dimir cat si pe toti cei care au solicitat lamuriri asupra faptului ca locuitorii ansamblului Greenfield ar trebui sa foloseasca pe viitor alta cale de acces.
AR mai fi o problema ,portiunea neasfaltata trecuta in acte-padure deasa- este propietate privata,iar in acest caz complicatiile sunt majore.
Va sfatuiesc sa faceti adrese la Romsilva ,personal daca mi se lasa date de contact pot pune la dispozitie corespondenta mea cu aceasta institutie.
om bun

#17

2011-12-05 18:53

http://www.ziarulatac.ro/corespondenta/ministerul-mediului-si-infractiunile-din-padurea-baneasa
http://www.gazetadecluj.ro/citeste/6321-slugarnicia-institutiilor-publice-fata-de-impact

vizionati articolele si emisiunile OTV - DAN DIACONESCU IN DIRECT - unde s-au prezentat acte si documente doveditoare din interiorul firmei IMPACT - RAPOARTE ALE DOMNILOR MINISTRI
ESTE MAI MULT DECAT ADEVARAT - PROBLEMA ESTE SUPER ADEVARATA ASTEPTAM SA SE I-A MASURI

Domnilor si doamnelor,chiar nimic nu ne mai mira orice e posibil in tara asta si ceea ce fac cei ce reprezinta firma IMPACT - DAN IOAN POPP si CARMEN DANIELA SANDULESCU nu au scrupule - infractiuni savarsite in forma continua agravanta - spalare de bani cu terenuri , inselaciune, fals si uz de fal, abuzuri, evaziune fiscala, obtinere de foloase necuvenite, refacturarea utilitatilor - apa canalizare gaze naturale energie electrica la costuri supraevaluate fara a detine LICENTA - AUTORIZATII ANRE - TARIF/ PRET REGLEMENTAT ANI si ANAF prin marii lor specialisti nu cunosc faptul ca energia electrica este o marfa - acizabila si in spatele facturii emise de un neica nimeni prebuie sa existe un Contract ferm incheiat intre parti in deplina legalitate - orice OPERATOR / DISTRIBUITOR /FURNIZOR / PRESTATOR de utilitati trebuie sa indeplineasca conditiile cerute de lege - facilitatea savarsirii acestor infractiuni prin complicitate si culpa comuna sunt pedepsite de lege SUNTEM UN STAT DE DREPT legea se aplica sau nu fara discriminare ? se impune sa se i-a masurile ce se impun si se cuvin impotriva persoanelor vinovate si de la firma IMPACT si de la AUTORITATI - ANRE - ANRSC , ISC , MDRT si de la institutii ENEL , APA NOVA, RAJA, PRIMARII, PREFECTURI , PARCHET, POLITIE, INSTANTE DE JUDECATA - MAGISTRATI - care nu vor sa dea dovada de competenta, eficienta , cinste corectitudine , morala etica.
alex

#19 muie impact si primaria bucuresti

2012-01-04 01:08

muie la impact pentru reclamele lor idioate cu greenfield, ATI UITAT SA ZICETI CA ITI DISTRUGI MASINA PRIN DRUMUL ALA INFECT!
alex

#20 idioti

2012-06-25 13:48

ba idiotiilor, ce nu intelegeti ca este ilegal facut cartierul si strada aia nu va fi asfaltata niciodata?

Musafir

#21

2013-09-25 21:41

Stie cineva care este stadiul actual al acestei probleme - i.e. daca s-a luat vreo masura de catre autoritati sau a fost comunicata o pozitie oficiala?

Cred ca ar trebui sa discutam cu cei de la Impact sau firma de administrare, pentru a incerca sa facem rost de adresele de email ale tuturor locatarilor spre a incerca sa semnam o scrisoare comuna. Cum probabil ne vor refuza (protectia datelor personale), propun sa realizam ceva fluturasi si sa-i circulam prin cartier (la usa fiecaruia) in acest scop.

Considerati oportun sa formam o echipa de lucru :)?

Multumesc.
User

#22 Mare e gradina unora !

2013-09-30 05:53

In primul rand, dupa umila mea parere, cred ca toti cei care locuiesc in Greenfield au interesul sa se asfaltaze drumul Vadul Moldovei.
Prin urmare, domnul Alex (de mai sus), avand in vedere cum vorbeste, nu cred ca sta in Greenfield (si atunci nu ne intereseaza parerea lui).
In alta ordine de idei, cred ca mai devreme sau mai tarziu se va asfalta si portiunea aceea de drum. Nu este decat o chestiune de timp...
Este o poluare mult mai mare din cauza prafului decat daca s-ar turna acolo 2-3 basculante cu bitum.

Si inca ceva, pentru domnul Ionita : nu va cunosc decat dupa nume, caci vi s-a dus vestea ! Am insa o intrebare : in urma luptei pe care o duceti de 5-6 ani cu Impact S.A., ati avut ceva de castigat ? Stiu, este destul de dificil sa accepti ca ai fost pagubit... Insa daca trece o perioada de timp si nu castig nimic (numai procese, scandaluri), poate ar fi cazul sa va reconsiderati pozitia. Poate noua conducere Impact SA este mai intelegatoare. Nu stiu, este treaba dvs, eu insa nu mi-as mai pierde in continuare ani din viata (dupa ce mi-as fi pierdut deja 5-6) pe o cauza care nu duce nicaieri.Va rog sa luati aceste ganduri ca pe o parere personala, nu vreau sa va jignesc.


O zi buna.

BOBO

#23 Re: Str. Vadul Moldovei

2013-11-13 20:42

#12: Florian Ionita - Str. Vadul Moldovei

Buna seara dle Ionita ! Inainte de orice doresc sa-mi exprim admiratia si respectul pt dvs si atitudinea pe care o aveti in ceea ce priveste subiectele ce formeaza obiectul acestor discutii precum si multumirile si felicitarile mele privind finalul subiectului ! Avand in vedere modul dvs de abordare , imi permit sa intervin in sensul aratat mai sus si totodata trebuie sa va spun ca o fac si in calitate de "afecat" fiind o victima a acestor "neverterate" ce nu pot intelege ca str Vadul Moldovei se inchide pur si simplu la intrare in padure, conform barierelor insotite de indicatoarele specifice ! Faptul ca aceste nevertebrate nu au auzit sau nu-i intereseaza tot ce le spuneti, nu -i intereseaza ca din motivele invocate de dvs Romania a intrat in procedura de infringement pe 2012 si doar printr-o minune a scapat , nu-i de mirare , fiind  total lipsite de proteina si implicit de discernamant. Si, ca orice nevertebrate , nu pot percepe nici faptul ca au probleme de adaptare sociala astfel incat orice incercare de a-i face sa inteleaga ca str.Vadul Moldovei se termina la bariera , si nicidecum ca traverseaza padurea spre  "haznaua" cu nume jalnic de pompos Greenfield , esueaza fara drept de apel ! Pe cale de consecinta ,va felicit pt capacitatea si disponibilitatea dvs de timp , de bani, de nervi , pt ca ati invins in "lupta" cu acesti "viermi de hazna" ce au "refulat" si se "scurg" peste tot, poluand aerul si pamantul cu mirosurille lor pestinentiale , ce ne distrug vederea dar si sufletele cu "peisaje" pe masura mirosurilor ! Sa speram ca acest "focar de infecti"  va fii asanat si atunci padurea ,cu fauna si flora ei, isi va recapata "viata" , indeplinindu-si binecuvantata menire ! Va multumesc ca ma constientizati ca mai exista si OAMENI ce nu au fost "inghititi" de nevertebrate ocazie cu care doresc sa va urez toate cele bune ! Cu consideratie !


Musafir

#24

2014-04-14 06:57

In acest moment drumul neasfaltat face mai mult rau decat bine padurii. Praful se intinde pe fiecare parte cate 20 metri.
Geo

#25

2015-10-18 11:43

 Doar o buna colaborare intre locatarii cartierului poate rezolva aceasta situatie.