Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
M-am saturat de o tara unde conduc oameni fara scrupule, oameni care au fost alesi sa reprezinte interesele celor care i-au ales, nu interesele personale. Sa verifice legalitatea firmelor din tara, sa vada cum se respecta drepturile angajatilor, pentru ca noi, angajatii care muncim la patroni avem doar obligatii, nu avem si drepturi (concedii de odihna, bonuri de masa, dreptul de a merge la tratament cind sintem bolnavi).Trebuie sa muncim, ca sa isi faca cei mari concediile in strainatate, pe cind noi (angajatii) , nu beneficiem nici macar de banii de concediu.
Va multumesc.
Nu e nimic mai sanatos ca si tigara after... mai astept legea sexului fara penetrare... si munca fara salarizare... in rest totul e ok...
Re: legea CORECTA
Inhalezi prostia altora??!! Frumoasa exprimare!Despre asta vorbeam cand spuneam mentalitate comunista!
S-a vrut...ce s-a vrut?ca de fumat se tot fumeaza......
Puteati face pachete speciale cu reduceri la plasturii antifumat...
din buget traiesct toti .
İn turcia nu se fumeaza in spatiile inchise. Cine vrea sta pe terasa ,afara , fara sa comenteze. Dau acest exemplu pt ca vizitez frecvent aceasta tara şi merg mereu in baruri şi cafenele.Este asigurata incalzire chiar şi pt spatiile exterioare pt confortul clientului si culmea! sunt mereu pline de clienti.Nu ınteleg de ce atata tam tam ca ar fi discriminare. Nimeni nu are dreptul de a-i intoxica pe cei din jur fara voia lor. Asta e adevarata discriminare. Fumatorii au voie sa fumeze şi nefumatorii au "dreptul" sa suporte aerul toxic. Toata lumea va gasi in final o cale de a-si satisface viciul fara a dauna altora asa cum s-a intamplat in toate tarile in care s-a interzis. Pana la urma in baruri şi cafenele mergem sa socializam nu sa fumam. Fumati acasa şi intoxicati-va familia şi copiii daca vi se pare ceva normal sa tragi din tigare cu nefumatori in jur. Cat despre delimitarea spatiilor, asta s-a mai incercat şi nu a ajutat cu nimic.İn toate tarile civilizate este interzis fumatul, aici insa este "discriminatoriu şi barbar".Romania este bineinteles mereu codasa la toate in Europa. Cum altfel cand poporul se opune civilizarii.
Re:
ai perfecta dreptate. eu ca si fumatoare detin un singur raspuns la doua intrebari adresate farte des de catre familie, prieteni sau cunoscuti, acestea fiind "de ce fumezi?" si "de ce nu te lasi de fumat?", raspunsul meu este " cand o sa fiu fericita atunci nu o sa mai fumez". in concluzie stresul si lipsa satisfactiilor in tara in care traim sunt ce mai mare problema a romanilor de toate varstele, nu numai in randul tinerilor sau adultilor, care aduce dupa sine altele mai mici cum ar fi "viciosii" fumatori, alcoolici, drogati, hoti (pt ca e foarte greu sa ai un nivel atat de inalt de demnitate in cat sa n-o faci cand ai ocazia si "te roade un vierme-n burta" cum era o replica intr-un vechi film romanesc). asa ca dragii mei rezolvati problemele importante ale acestei tari, pt ca nu din cauza fumatorilot nu merge "treaba" bine.
Panda
Stiu ca multi vor arunca cu pietre dar retineti ca o persoana nefumatoare este mult mai dispusa la imbolnavire decat una fumatoare daca inhaleaza fumul. Nu sunt fumator si pot sa spun ca ma deranjeaza enorm fumul celui care fumeaza langa mine intr-un local .. la serviciu .. chiar si pe scara blocului si in lift oameni buni :(
Solutie: parerea mea este ca ar trebui sa oblige cafenelele care permit fumatul sa doteze incaperea cu aparate de filtrare a aerului. Amenda sa primeasca doar daca dupa masurarea cu un aparat sa depaseasca anumite limite. Dupa va fi simplu: ai aparat? aici se fumeaza!
| This discussion has been closed. |