Ciolos, opreste crima!
Poliția și DSV dorm în nesimțirea lor#452 Aug 02, 2016, 10:09
Re: Re: Moarte Cainilor
Poliția și DSV dorm în nesimțirea lor.
Musafir#453 Aug 05, 2016, 16:48
pentru ca, din pacate, lucrurile sunt departe de a se indrepta in directia buna. Dovada: crima ce s-a defasurat atata vreme la doi pasi de noi, de Campina, oras ce se considera a fi unul cu locuitori culti si civilizati! asta in timp ce eu si alti cunoscuti ai mei am investit timp, afectiune si bani pt a salva cat mai multe animalute abandonate in cartierul nostru!
Musafir#454 Aug 10, 2016, 14:46
nu face decat crime precum la subiectele de definitivat din 2016
Musafir#455 Sep 10, 2016, 21:17
Suntem îngroziti si scârbiti de "tratamentul" aplicat câinilor fara stapân în RO ! Sub obladuirea unei legi barbare, se construiesc averi uriase din torturarea maidanezilor si uciderea lor cu bestialitate. Lumea civilizata ne priveste cu repulsie, iar Romania e denumita în presa straina "iadul animalelor". Avem pretentia sa fim respectati, când ne comportam cu animalele ca niste brute primitive ? Respectul se câstiga prin actele noastre ! Si daca guvernele dau legi care permit si încurajeaza masacrul animalelor, netinând cont de opinia maselor si de blamul lumii civilizate, nu merita respect ! Macar acum, dupa ce au fost ucisi în chinuri groaznice sute de mii de câini, OPRITI CRIMA d-le Ciolos ! Daca nu sunteti ca toti ceilalti ...
Musafir#456 Oct 20, 2016, 16:51
Eu am semnat aceasta petitie fiindca iubesc animalele si am vazut mai multi cazurii la stiri si
mi-se face rau cand vad langa ce oameni traim
mi-se face rau cand vad langa ce oameni traim
Căcatul „Eutanasiati Maidanezii”#457 Nov 12, 2016, 20:54
Re: Moarte Cainilor
#444: Eutanasiati Maidanezii - Moarte Cainilor
Mai multe despre psihopatul care se ascunde sub numele „Eutanasiati Maidanezii”: emil-mivovanu.tk
| This discussion has been closed. |
Re: Moarte Cainilor
#444: Eutanasiati Maidanezii - Moarte Cainilor
Dar,de ce nu și vouă ? Ceea ce faceți voi se numește instigare la crimă. Rog Poliția și DSV să se sesizeze !