Legalizarea prostitutiei

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Legalizarea prostitutiei


Musafir

#1

2011-05-13 15:16

ar trebui si impozitata daca tot se legalizeaza.
biancapopa

#2

2011-06-09 17:59

bai voi sunteti bolnavi la cap?????????ce aveti...tara arde iar voi legalizati prostitutia....nu e destula destrabalare in tara asta!!!!!!!!!!!
Neuron

#3 Neuron

2011-07-20 13:26

E destrabalare, dar statul, deci tu, biancapopa, nu incasezi impozite. Ba mai si platesti niste politisti care alearga degeaba dupa niste fete si clientii lor pentru a le da o amenda pe care n-o vor plati niciodata. E stupid!

Musafir

#4

2011-08-28 12:00

In anul 1867 , in luna iulie in Romania a fost emis Regulamentul privegherii prostitutiunii in comuna Bucuresti. Tot in acest domeniu exista in Arhivele Nationale in colectia Monitorului Oficial , Legea caselor de toleranta emisa in 1936 , lege foarte corect inchegata juridic si Romania tot tara crestin ortodoxa era si atunci .Mentalitatea pur comunista si pudica duce la deviatiuni nemaiauzite.La bordel nimeni nu este obligat sa mearga nici femeile si nici barbatii. In Legea din 1936 este un articol care zice asa: Cine vede pe altcineva ca intra sau iese din bordel si ii pronunta numele in scop calomnios , este condamnat la 6 luni de inchisoare. La bordel nu merge nimeni sa se indragosteasca .
titi max

#5 incercati sa ganditi in viitor STOP PROSTITUTIEI

2011-10-02 08:24

sa facem un exercitiu de gandire si sa ne imaginam tot scenariul in afara de taxe si impozite si curatenie.

1. in primul rand voi credeti ca daca se legalizeaza prostitutia toate centuristele si pestii lor vor veni cu buzunarele pline la stat sa plateasca taxe, FALS, ele vor lucra tot acolo si ilegal pentru ca nu o sa ii convina sa lucreze pe jumatate de "salariu".

2. vor fi mai multi clienti ceea ce inseamna ca sotul dumneavoastra va avea sanse de 10 ori mai mari sa se duca la prostituate decat are acuma, situatie in care stie ca aceste doamne au diverse boli si sunt nespalate.

3. fiicele dumneavoastra vor avea sansa sa ajunga mai repede sa se angajeze in astfel de bordeluri, iar dumneavoastra sa credeti ca ea este ospatarita in acel bar.

4. sa nu va mirati cand cineva va da in cap sa va ia banii din geanta, vor creste talhariile la drumul mare pentru ca toti adolescentii vor vrea sa se duca la aceste dame bune dar nu vor avea bani deci va creste infractionalitatea.

5. vor avea de profitat doar niste oameni de "afaceri" care vor avea destule cunostinte sa deschida un astfel de bordel.


PUTINA GANDIRE NU STRICA NIMANUI


Gigel

#6 titi max

2012-01-06 16:31

Titi, esti un prost!
1. nu prea cred, dispar centuristele, tiristii vor avea unde sa se duca. pesti vedin detinatorii de bordeluri, unde fiscul poate face mai multe decat pe centura.
2. de unde stii tu? (pentru ambele afirmatii)
3. vezi 2.
4. basmesti. se duc si acuma.
5. si io mi-as face unul!
prostitutie

#7 Re:

2012-10-18 15:49

#2: biancapopa -

Pai tocmai ma zdreanta proasta curva si muista ce esti, ca tarfele ca tine n-ar mai sta pe centura sa imbolnaveasca tot clientii si sa suga pula dupa pula fara sa se spele pe dinti.  Ai avea conditii decente, ai fi in regula cu acte, analize, carte de munca, impozite, siguranta. Prostitutie e oricum ca vrei tu sa nu, legala ar produce bani statului de n-ai visat tu neamu tau si neamu care conduce statul in vecii vecilor, tarfo.

celalalt

#8 Re: incercati sa ganditi in viitor STOP PROSTITUTIEI

2012-10-18 15:51

#5: titi max - incercati sa ganditi in viitor STOP PROSTITUTIEI

Nu centuristele isi platesc taxe ca nu sunt patroane, ele sunt angajate.

Angajatorul plateste impozite desteptule, ce spui tu e despre cartile de munca, care poti sa le pui sa si le plateasca daca asa negociezi cu ele.

florincucviena

#9 LEGALIZATI PROSTITUTIA!

2013-01-10 13:29

LEGALIZAREA ACESTEI PRACTICI, DE CARE BENEFICIAZA IN PRIMUL RIND SEFII POLITIEI (SE COLECTEAZA SUME URIASE DIN TOATA TARA CU TITLU DE SPAGA PT PROTECTIA UNOR RETELE DE PROXENETI SI PROSTITUATE DE LUX SI NU NUMAI) AR ADUCE ZECI DE MILIOANE DE EURO LA BUGET ANUAL, AR CREA ZECI DE MII DE LOCURI DE MUNCA SI AR OFERI BARBATILOR O PORTITA LEGALA DE A-SI DESCRCA ENERGIILE NEGATIVE..MOFTURILE BISERICII ORTODOXE AR TREBUI IGNORATE! DUPA 90, APROAPE IN TOATE PROBLEMELE IMPORTANTE TREBUIE TIUT CONT SI DE PAREREA BISERICII!..CE DRACU, SUNTEM STAT FUNDAMENTALIST RELIGIOS?!

Musafir

#10

2015-12-28 13:21

pentru ca trebuie si Romania sa se imbogateasca, Italia,Germania,Olanda toate au legalizat si is tari bogate..
LOLA

#11 saracii de voi

2016-07-26 16:15

Voi vreti curvasarie legalizata. Vai de voi pentru orbirea voastra. Sunteti de tot plansul. Pentru pacate de genul asta a venit comunismul si prigoana si razboiul al 2 lea mondial si 1 razboi mondial peste noi. pENTRU PACATE DIN ASTEA SODOMA SI GOMORA AU FOST ARSE DIN TEMELII CU FOC DIN CER.