Nemultumit de Telekom

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nemultumit de Telekom

numa tele

#1

2015-07-05 18:53

De ce ai semnat contractul cu ei? de ce n-ai cerut si alte pareri? reclama e sufletul comertului? ce te-a atras? nemtii nu se diferentiaza cu nimic de ceilalti stranieri, din contra, sub asa zisa corectitudine nemteasca, se ascund multi escroci care stiu sa spolieze, ba chiar bat cu pumnul in masa si vor sa aiba oamenii lor in afaceri, in posturi cheie (presedintie, SRI, SIE....vor guvern propriu)...imi pare rau!


Musafir

#2

2015-07-08 20:14

Pentru ca mi au impus o oferta de loialitate, contra cost, fara sa fiu informata de costuri. Operatorul la care am sunat, a dat un numar de sesizare-care de fapt nu era o sesizare si nu a putut da niste explicatii clare,, nu au acces,,. Operatorii spun numai minciuni si te plimba pentru a renunta, mesaje-oferta primite cu lipsa adevaratelor costuri. Pentru o sesizare sa sun la ei pentru raspuns. E DATORIA mea sa sun? Sau voi trebuie sa mentine ti clientii activi? Jalnic. Daca doreste Telekomul, se pot asculta convorbirile pe care le am avut cu angajatii. O sa renunt. Observ ca nu sunt singura.

Musafir

#3 Re: rusine

2015-07-10 12:24

#1: numa tele -  

 Rusine.


Musafir

#4

2015-07-11 10:44

eu am semnat un contract cu Romtelecom ...respectiv dolce si click net...in oferta fiind inclusa o tableta si cu aisgurari ca in momentul in care ma voi muta voi putea sa mut si echipamentul iar dansii vin doar sa monteze...in momentul in care Romtelecom a fost preluat de Telekom nu s-a mai putut face acest lucru decat daca prelungeam contractul pentru un pret mai mar...acelasi trafic de net dar grila de programe mai mica spunandu-mi-se ca din cauza ofertei cu tableta mutarea nu poate fi facuta...lucru care nu e specificat niciunde in acel contract! 


Musafir

#5

2015-07-14 15:23

Pentru ca serviciile sunt extrem de slabe,plus ca încarcă factura nejustificat.
CLIENT ÎNȘELAT DE TELEKOM
Musafir

#6

2015-08-29 13:17

TELEKOM e o firmă de țepari.
Am încheiat un contract cu ei pentru internet, dar după vreo câteva săptămâni s-a oprit internetul. Zero.
Săptămâni de zile m-au purtat pe drumuri, cu telefoane la București și prin alte locuri = degeaba.
Am fost la ei, la sediu, unde mi-au spus cu NU E TREABA LOR SĂ REPARE INTERNETUL.
Am depus o grămadă de reclamații = degeaba. NU VOR să furnizeze serviciile pe care le contractezi, pentru care îți iau banii.
Asta se NUMEȘTE ÎNȘELĂTORIE ȘI ÎNTR-O ȚARĂ NORMALĂ O ASEMENEA FIRMĂ NU AR PUTEA EXISTA, FIRMĂ CARE SĂ FURE BANII OAMENILOR LA NIVEL NAȚIONAL.
ESTE O ESCROCHERIE DE NIVEL NAȚIONAL.

Aș fi crezut că sunt o excepție, că se mai întâmplă asemenea necazuri, dar după ce am văzut (prea târziu, pe internet) că există MII de oameni înșelați, în toată țara, mi-am dat seama că am fost înșelat, că TELEKOM se ocupă cu înșelătoria.

Ce am citit pe internet și ce am auzit direct, de la mulți oameni, m-a șocat. Amploarea escrocheriilor acestei firme nenorocite este uriașă.


Musafir

#7 TELEKOM - Vorbesti NELIMITAT - PRIMESTI RESTRICTIONAT

2016-01-14 14:02

 Faceti public escrocheria de la telekom. Se blocheaza cartelele nelimitate fara numar .RUSINEEE !Cititi comentariile de pe pagina lor https://www.facebook.com/telekom.romania/?ref=ts&fref=ts


Musafir

#8 Re: asta se stie daca nu sinteti atenti va face e bine se le dea lumea si lor tepe. mai stiu eu care

2016-02-11 18:01

STALIN

#9 un client inselat

2016-03-12 19:03

Sloganul functiuoneaza nemteste nu mai e valabil nemtii de la telekom sint niste HOTII ORDINARI iar statul roman sa dovedit un stat slab care nu isi apara cetateni de abuzueile marilor companii multinationale care nu ar veni daca ar sti ca legea functioneaza dar ce sa faci sloganul CORUPTIA UCIDE e valabil din pacate.


Musafir

#10

2016-06-12 21:07

Din păcate am 3 abonamente în mediul rural și fiind singurii provideri care sunt prin cablu își pot permite neglijarea clienților.
Iancu Lucian

#11 Excrocherii Telekom

2016-06-28 19:39

am subscris initial la un abonament ilimitat in convorbiri în toate retelele si ei mi-au facut în fapt un contract de 500 min pe care l-am explodat într-o saptamâna. Au 30 de zile ca sa raspunda la reclamatii, nimeni nu o sa te sune, o sa primesti doar o scrisoare în 30 de zile care spune ca ei au dreptate.

Niciodata nu am primit un contact sub forma de hârtie, am facut deja 3 reclamtii, sun zilnic si ei imi spun sa astept.

Telefonul portabil îmi ese blocat în ambele sensuri emisie / receptie, asa ceva nici la puscariasii din jilava nu se face


Musafir

#12

2016-10-30 16:02

pentru ca sunt nemultumita de serviciile si preturile pe care le practica

Musafir

#13 Prelungire abuziva a contractului de telefonie fixa prin metoda "sunam batranii ca ei accepta orice"

2017-03-17 15:00

In toamna anului 2016, m-am trezit ca abonamentul de fix al batranei mame a fost prelungit fara sa am de veste (eu fiind platitoarea facturii), pentru ca ei au sunat-o pe batrana sa o oblige sa accepte prelungirea contractului... Nu a semnat nimeni nimic, au considerat ca este de-ajuns un raspuns "nu stiu eu, fata raspunde". In ianuarie 2017, cand am vrut sa renunt la ei, mi-au spus ca pana in septembrie 2017, nu pot, deoarece s-a prelungit contractul.... In martie 2017, furioasa de tepele pe care mi le dau la factura, au spus ca pana in septembrie 2018 este prelungit contractul!!! Este posibil sa fim furati asa, pe fata, de niste operatori tupeisti care suna si cauta sa jecmaneasca batranii cu orice chip??? Am sunat si mi-au zis sa trimit cerere de reziliere, de-a lor, de pe site, dar acolo este si o clauza care spune ca ma obig la despagubiri, daca reziliez inainte de termen. Oare chiar este posibil sa suportam abuzurile lor, tupeul si nesimtirea???  Am de gand sa ii reclam la ANPC ! Atat timp cat nu a semnat nimeni nimic, consider ca acel contract trebuie suportat de operatoarea tupeista!!!

 

A-Z system client de pe vremea cosmote.

#14 Re:

2017-08-01 20:55

#6: CLIENT ÎNȘELAT DE TELEKOM -  

 Sunt niste escroci prelungesc contracte. abuziv.Am astptat expirarea contractului din martie ,anuntandu-i de vreo cateva ori in februarie ,suntem in august si ne trezim ca abonamentul merge inainte.Nu re cunosc nici in centre ca ai facut cerere

.Sunt banditi.Dati mai departe ,duca-se de unde au venit..Credetia ca protectia consumatorului face ceva?