Reveal the truth , Kola kariola Shelter! / Antifrauda - prezentare adevarului - Adapost Kola Kariol


Musafir

#1

2015-03-04 12:44

Sa se faca dreptate

Musafir

#2

2015-03-04 12:56

pe voi nu va intereseaza cum sunt tratati cainii la Kola kariola ci banii care i se doneaza.sa va fie rusine ca ati facut aceasta petitie.sa faceti si voi un adapost si sa ingrijiti caini,nu va lasa inima dar sa aruncati cu noroi intr-un OM care face intr-adevar ceva pt caini.RUSINE

 

Judgementday

#3 Re:

2015-03-04 13:13

#2: -  

 aveti dreptate stimabila doamna ne interesează donatiile primite de înger care foloseste acesti banuti nu tocmai pentru interesul cateilor. Sunteti atât de naiva. Daca ati avea posibilitatea sa vedeti toate conturile acestui domn ati realiza ca pentru banii primiti nu a ridicat un adăpost ci o cocina

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-03-04 13:16


pac-pac

#5 transparenta

2015-03-04 13:29

Daca tot dorim transparenta este cazul sa aflam si despre Kola&Dragan&MDPA

Judgement dday

#6

2015-03-04 13:31

in petitie nu ati punctat situatia cateilor microcipati. Iar pentru ma ta nu stim cine esti dar nu prea te duce capul. Ce repede au intrat in priza. Sa nu fie imaginea ingerului sifonata

Iulia Lazar

#7 nu

2015-03-04 13:47

Miri Plesea, ce nu iti convine? Hai ca ai multe conturi dupa care sa semnezi, unde sunt? 
Si Roxana Iuliana Ionescu vad ca e si ea bagata in petitie :)))

Esti mult prea indragostita de Marius Chirca! Ai facut obsesie, tu chiar nu te prinzi, nu are cine sa iti spuna?

transparenta inseamna: vino sa vezi! Nu sa latri pe facebook si pe anti trafic 


Musafir

#8

2015-03-04 13:49

Prea multi excroci sub masca iubitorului de animale isi bat joc fara rusine de aceste fiinte fara aparare .

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-03-04 13:49



Musafir

#10

2015-03-04 14:38

Am observat ca multe asociatii sar in ajutorul cainilor doar daca au o situatie grava, nu doar daca sunt in pericolul de a fi luati de hinghieri, expusi pericolului de a fi aruncati pe camp puii nou-nascuti, etc. Ajung sa nu mai am incredere in nici o asociatie... Ma bucur totusi pentru initiativa MDPA.

Musafir

#11

2015-03-04 14:42

As dori sa se faca acest lucru cu toate adaposturile particulare(ex.adapost Fundulea-Georgiana Vaduva,etc) si de stat.Daca se fac hotii nu e numai acolo!

Musafir

#12 Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani

2015-03-04 18:14

http://postimg.org/image/wbkq5nlp3/

 

Aceasta persoana solicita bani in conturile mamei sale.De ce nu solicita ca banii sa fie trimisi in numele asociatiei sale ? Ce are de ascuns ?


Musafir

#13 Re: Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani

2015-03-04 19:07


Musafir

#14

2015-03-04 21:04

sa se investigheze si conturile bancare personale
Casandra

#15 Ura patologica

2015-03-04 21:37

Sunt convinsa ca imi veti sterge comentariul, voi face print. Aceasta petitie nu face decat sa reflecte URA PATOLOGICA pe care autoarea petitiei o are fata de unii salvatori de animale...o ura comparabila cu cea a IREC, sau a celor afiliati cu ASPA....Este desgustator ce se intampla in " comunitatea iubitorilor de animale" in Romania, SINGURA comunitate preocupata de DENIGRATEA, INSULTAREA si CALOMNIEREA altor iubitori de animale...Nici nu e de mirare ca NIMIC nu poate fi schimbat in bine DIN Romania, si trebuie apelat la straini, ca dl. Eck....prea multi animalisti romani sunt preocupati doar de denigrarea altora....li se potriveste de minune : " DA Doamne sa moara capra vecinului " Propun autoarei acestei PORCARII sa ia in primire cainii de la Kola, si sa ceara ea DONATII< astfel incat sa fie linistita ca banii intra la EA in buzunar si nu in adapostul lui Kola...in Privinta secretarei FPAM< Elisabeta Badea, pana deunazi Kola era haiducul...acum nu mai e....FPAM s-a compromis DE MULT....a fost sursa delirurilor lui Bancescu, si continua sa se ocupe NUMAI DE BARFE...SA VA FIE RUSINE, si autoarei si celor care au semnat petitia si celor care au difuzat-o, CINE va credeti ? DNA, INTERPOL, EUROPOL, DUMNEZEU ? ....avem de-a face aici cu un caz grav de SOCIOPATIE./ Si voi " Militia anti oameni" ne faceti de rasul lumii, nu numai hingherii...RUSINE SA VA FIE.

Nu va mai turnati latrinele personale pe internet...Vreti bani, n-aveti decat sa cereti si voi donatii....

Florin

#16 Cine a facut jalba asta ?

2015-03-04 21:46

Alo, autoarea....sunteti de la IREC sau de la ASPA ????? De ce nu aveti simtul raspunderii sa va puneti numele pe petitie ?  cati caini aveti in grija ? unul singur, mititel si de rasa ? si irectii au caini....urati oamenii care salveaza caini la fel de multi ca si irectii...poate ar trebui sa se fereasca de dumneavoastra lumea pe FB ca de ciuma...

Florin

#17 Re: Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani

2015-03-04 21:49

#12: - Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani 

 Hello....Neli Chirca este SOTIA lui Kola si este membra in asociatie...INVIDIOSULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karma pe voi toti...sociopatilor.


Musafir

#18 Re: Re: Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani

2015-03-04 22:30

#17: Florin - Re: Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani 

Tu vorbesti in necunostinta de cauza.Si oricum nu conteaza cine este Chirca Neli ! Cer sa se faca verificari pe toate conturile pe care acest individ solicita bani,drumul banilor si ce se achizitioneaza/achita cu acesti bani.


Musafir

#19

2015-03-04 22:40

va amintesc, dna miri plesea, ca acum aproape un an sareati la gatul tuturor celor care indrazneau sa scrie ceva de kk, chiar daca nu-l luau la " bastoane" ci faceau niste simple constatari sau niste comentarii nevinovate. erati in stare sa ucideti pentru el... ce se intampla acum, de v-ati suparat asa tare pe el si el pe dv.?
eu am semnat petitia si voi dirija si altor cunoscuti, sa faca acelasi lucru, daca cred ca kk nu lucreaza transparent si " pune botul" la banii donati pentru catei.
Calu

#20

2015-03-04 23:28

opriti aceasta petitie deoarece cainii aflati in grija acelui domn au de suferit

Red Spot

#21 Rusine!

2015-03-05 02:30

Conturile asociatilor si firmelor pot fi controlate numai de catre Ministerul de Finante. Nimeni altcineva nu are dreptul sa isi bage nasul in conturile firmelor sau in conturi private.  Eu cand donez o fac fara sa cer chitante. Eu ofer cadou bani, pentru ca este dreptul meu sa fac cu banii mei ce vreau eu. Si in momentul cand ofer, ofer pentru ca am incredere si nu ma intereseaza pentru ce anume sunt cheltuiti banii. Un om care are in grija 400 de caini, ( pisici si cai ), un om care nu mai are timp de un serviciu sau de o viata privata, va fi sponzorizat de oameni binevoitori ( ca mine si multi altii) si pentru satisfacerea nevoilor personale.  Si ca sa ma fac clara: sunt dispusa sa ii finantez chiar si concediul, pentru ca orice om are nevoie de un concediu ( asa prevede legea). Stiu de pe acum ca el nu va pleca in concediu ( fiindca el nu este omul care sa isi lase animalele "singure" ) dar eu sunt dispusa la orice ora sa ii donez bani pentru concediu ( orinde in lume! )

Asemenea actiuni de denigrare pornesc si exista din dorinta de a distruge, dorinta malefica nascuta din indivie si ura.

Rusine!

 

Ema

#22 Re:

2015-03-05 06:51

#8: -  

 Al dracu escroc e Kola....si-a umplut casa de caini bolnavi, a invadat casa soacra-si cu caini, la tac-su e full de cainii nimanui....toata ziua e la adapost cu mainile in cacat....ce viata frumoasa!!!!....toti cei care-l pizmuiti atat sunteti asteptati sa-i luati locul!!! Mama, mama  da ce-si bate joc de bietii caini, ii tine in frig, nemancati, ii bate si ii fute de cate ori are chef......habar n-aveti ce vorbiti se vede ca nu v-ati ocupat niciodata de vreun caine.....

Ema

#23 Re: Rusine!

2015-03-05 06:54

#21: Red Spot - Rusine! 

 SUBSCRIU.....SA VA FIE RUSINE TUTUROR ACELORA CARE FACETI RAU UNUI OM, UNEI FAMILII CARE SE STRADUIESTE SA ADUCA PUTINA ALINARE CAINILOR NIMANUI!!!! SA VA FIE RUSINE, SA VA FIE RUSINE, SA VA FIE RUSINE!!!!

Ema

#24 Re: Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani

2015-03-05 07:06

#12: - Rog organele de politie sa verifice atent conturile in care Kola Kariola solicita bani 

 Chirca Neli este membrul fondator al asocitiei si presedintele acesteia....daca tot ai pile la politie mai bine cere sa fie verificate conturile ASPA, Bancescu, Oprescu, Treeroiu, vei avea mai mult de castigat, acolo sunt fraudati banii nu in asociatia Kola.... din pacate vei fi dezamagit/a sa afli ca la Kola totul e ok si deja verificat de experti contabili !!!

Daca tot ai timp si energie de consumat, indreapta-ti atentia spre adevaratii hoti care au dus la toata isteria asta, as vrea sa aplaud victoria ta asupra lui Bancescu, Treeroiu, Oprescu, ASPA, famila Anghel, etc...spor la lucru !!!!  

Si daca tot n-ai obosit vino la adapost la Kola ca e de munca acolo cacalau....

Ema

#25 Re: Re:

2015-03-05 07:19

#3: Judgementday - Re:  

 Ati terminat de verificat conturile ASPA, Bancescu, Oprescu, Treeroiu, Vili pulica si a fam Anghel-Amica????? E totul ok acolo??? cainii din ecarisaje sunt ingrijiti, hraniti, eutanasiati ca la carte????? evidentele cainilor de acolo sunt ok??? Si la Dog Town a fost totul ok???