Apărați statul laic, domnule președinte Iohannis
Succes :)
Re: Re:
Estera, cateva date despre BOR- nu platesc taxe si impozite la stat pentru incasari, salariile preotilor sunt platite din bani publici, primesc bani de la bugetul central, de la bugetele locale, ministere etc, si-au deschis afaceri pe terenurile si imobilele retrocedate si concesionate, afaceri care nu sunt impozitate, BOR a declarat ca are in visterie 3 MILIARDE de euro etc. Traim intr-o tara cu mai multe biserici decat spitale sau scoli. Nu avem autostrazi si murim cu zile pe drumurile cu o singura banda pe sens, iar investitorii nu vin intr-o tara fara infrastructura. Ne pleaca tinerii continuu in alte tari, iar statul in loc sa investeasca pentru a-i tine in tara, investeste in....biserici, preoti, pomeni electorale. Daca esti multumita, n-ai decat sa fii fericita in tara asta, eu sper la mai mult!
NUMAI Dzeu binecuvanteaza!
Prelatii bisericii ar trebui sa STIE ca, conform Bibliei, (pe care au cam ingropat-o sub un"moloz" de traditii si obiceiuri, NEbiblice, de care Isussi apostolii NU aveau habar), NUMAI DUMNEZEU BINECUVANTEAZA!
Asa ca, fara sa fiu atee - ca Remus Cernea- in calitate de "credincios crestin" consider ca Dzeu il va binecuvanta pe dl Iohannis, DACA va merge pe calea credintei (care inseamna CINSTE, ADEVAR), FARA "aportul" vreunui prelat al bisericii (cu atat mai mult cu cat aceasta biserica dovedeste cat este de APOSTAZIATA)
ESTE ROMÂNIA UN STAT LAIC? DOMNULE PREȘEDINTE TREBUIE SĂ CONFIRMAȚI ACEST LUCRU!
politica!!!!
Speram la ceva mai bun nu doar la o marioneta!
Din pacate Statul favorizeaza Biserica Ortodoxa ,cred ca nici un alt cult religios nu mai primeste bani de la stat pentru plata salariilor preotilor si pentru construirea de biserici .
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Cu multe sperante Va doresc succes!!!
Orice lucru durabil nu începe cu dreptul, ci cu Dumnezeu. Cu vorbe meșteșugite cernea apără chipurile toate cultele.
Dacă prin absurd ar fi in această țară numai un singur cult și acela in proporție de 99.999999%, tot ar avea ceva de comentat.
cernea sau cernitul nu știe decât să îngroape
N'a învățat să creeze.
Ar fi bine totuși să mai pună mâna și pe carte, căci nu știu ce lumină putem lua de la cel care cu greu și'a luat licența in filosofie...Sau deloc?
Iar dl.presedinte ar face bine să nu aplece urechea la tot ce i se spune. Nu de alta dar cu o majoritate a câștigat.
Iat ortodocși sunt majoritari in aceasta țara. Nu trebuie tratați cu lipsă de respect.
Atât.
Re:
Toate cultele beneficiază de aceeași lege.
Dar BOR i s-au luat de-a lungul istoriei ultimilor aprox. 150 ani cele mai multe proprietăți.
BOR nu și le-a reconstituit nici până in ziua de azi.
Oare nu știu eu, dar în 1989 s-a murit și pentru libertatea religioasa.
Iar gestul lui Ioan Alexandru de a aduce crucea in Parlament a fost aplaudat după 1989.
Comuniștii din fsn n-au mai zus nimic.
Re:
EȘTI ORTODOX? Dacă da, clar nu treci pe la biserica pentru că nu știi nimic de substanță despre ea.
DACĂ NU EȘTI ORTODOX, de ce te pronunți?
| This discussion has been closed. |