Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

#2501

2016-12-01 09:00

Acest guvern de tehnocrati promit ca daca ajung la putere vor face in urmatorii 4 ani salariul presedintelui de 20.000lei, salariul unui doctor de 4.000lei, unui profesor de 3.000lei si al popilor de 2.500 lei... Acum va intreb: La revolutie care mai apoi sa transformat in lovitura de stat au fost pe baricade si au murit popii, profesorii sau doctorii ??? Nu, ca ei traiau bine si atunci ca si acum !!! Au iesit nuncitorii care traiau in saracie ca si acum... Rusine sa va fie celor care tot mariti salariile la cei cu burta plina in timp ce aceeia care produc PIB-ul romaniai sunt tratati ca sclavi, TICALOSILOR azi de 1 Decambrie ZIUA ROMANIEI rusine sa va fie TICALOSILOR !!!!!!


Musafir

#2502

2016-12-11 07:17

CUM A RAMAS CU REFERENDUMUL IN CARE POPORUL A ALES SA AVEM DOAR 300 DE PARLAMENTARI GRASI ??? NIMENI NU VREA SA-L IA IN SEAMA ??? RUSINEEE ! RUSINE SA VA FIE.


Musafir

#2503

2016-12-15 13:55

Migrantii care trec clandestin frontiera romaniei si cer azil in Romania li se da masa si casa plus bani. Romanii care din vari motive au ramas in strada dorm prin canale sau cladiri dezafectate. Cum pot proceda romanii fara casa ? Sa treaca granita in Bulgaria dupa care sa-si arunce buletinul si intrand fraudulos in Romania sa ceara azil politic sau sa astepte in frig pana ii ia moartea din nepasarea celor care ne conduc si mai repede asculta de Merkel si nu de romanii lasati in saracie ? Rusine sa va fie ! Inteleg ca presedintele e altfel si nu putem avea pretenti de la el dar toti de la conducerea tari sunteti de alta etnie ??? Rusine sa va fie !


Musafir

#2504

2016-12-17 11:23

AM TRAIT SA O VAD SI PE ASTA.

Imediat dupa alegeri am vazut cum toate partidele s-au resemnat cu ideea ca PSD-ALDE vor face guvernul si vor propune ca premier pe Liviu Dragnea, chear Nicusor Dan intr-un interviu a spus, citez: Da, noi v-om sprijinii noul guvern acolo unde au dreptate si vom critica acolo unde se greseste. Ca dupa intalnirea de la Cotroceni toate partidele de dreapta sa zbiere in cor ca nu sunt de acord ca PSD sa fie la putere... Oare de ce ? Si-a varat dracul coada ? Sigur, dracul le-a schimbat gandirea la unison in detrimentul stabilitati din Romania ! Sa nu uitam ca Romania a fost manipulata si exploatata in functie de interesele germaniei de la instalarea in Romania a lui Carol I continuand cu perioada din cele doua razboaie mondiale. Iar acum politicienii sunt manipulati nemteste in interesul europei calcand in picioare suveranitatea romaniei. Aveti grija idiotilor pe cine ascultati si in cine aveti incredere ca romani au votat pentru romani iar altii vor sa schimbe dorinta poporului. CARE SUNTETI ROMANI IN CUGET SI SIMTIRE ATUNCI FITI ROMANI SI NU VANZATORI DE TARA SI POPOR. PUNETI UMARUL LA RIDICAREA ROMANIEI DIN CACATUL IN CARE SE SCALDA DE 27 DE ANI DIN CAUZA MANDRIEI PARLAMENTARILOR CARE MAI INTAI SPUN CA SUNT DE DREAPTA SAU DE STANGA INAINTE DE A SPUNE CE SUNT ROMANI. FITI ROMANI SI NU OAMENI PROSTI !


Musafir

#2505

2016-12-22 11:45

Cumparam 30 de avioane F 16 si cica nu avem bani sa cumparam bratari electronice pentru Sebastian Ghita si altii ca el. Suntem condusi de iresponsabili sau prosti sau poate ca sunt mana-n mana.....


Musafir

#2506

2016-12-30 06:54

Guvernul Tehnocrat a dat cu batul in balta sau cum spuneau batranii " S-au inecat ca tiganul la mal".

Desi stiau foarte bine ca romanii sunt saraci si nu bogati ca francezii sau americanii, totusi un individ pe nume Vlad Alexandrescu a vrut sa-si bata joc de Romania si romani, reusind, avand o idee idioata ca noi sa cumparam CUMINTENIA PAMANTULUI dar cu ce bani IDIOTULE ? Acum Tehnocratii au aruncat pisica moarta in curtea viitorului guvern spalanduse pe maini nemteste. IDIOTUL ar trebui tras la raspundere si nu poporul care sa plateasca oalele sparte de IDIOT !


Musafir

#2507

2017-01-09 14:12

Suntem condusi de prosti !!!


Noul guvern spune ca a crescut consumul de gaze si electricitate pentru incalzirea locuintelor. Normal, daca vechiul guvern a stopat vanzarea de lemne de foc pentru populatie fara sa infinteze depozite de lemne de unde populatia sa-si poata cumpara lemnele necesare pentru iarna... asa ca oamenii se incalzesc acum cu gaze mai multe. Daca cei vechi au fost prosti, voi cei noi care conduceti tara nu fiti ca ei... rezolvati problema lemnelor de foc pentru populatie si apoi lemne pentru rumegusul austriecilor !


Musafir

#2508

2017-01-18 07:45

Firati ai dracului de mafioti !!!

Poporul a votat partidul PSD pentru ca Romania sa nu devina paradisul poponarilor europeni iar voi acum mafioti care ati furat romania vreti sa va dati legea gratieri sa ramaneti si cu banii si curati mama voastra de hoti comunisti. Faceti ce faceti de 27 ani, furati fara rusine ticalosilor


Musafir

#2509

2017-05-12 14:48

Parlamentarii din România au mult prea multe privilegii.Ei nu ne reprezintă pe noi poporul.Absența mare de la vot a electoratului a făcut să ajungă parlamentari mulți neaveniți.Sunt plătiți din banii poporului iar ei se ocupă cu legi care să-i scape de sub incidența penală,sau cu alte subiecte neimportante cum este definirea ”familiei tradiționale”
Musafir

#2510

2018-02-16 11:15

cautati pe net "cota forfetara pt parlamentari in 2018" ca sa-i umpleti de respect pe cai care nu-si gasesc timp sa semneze aceasta petitie...http://www.business24.ro/guvern/stiri-guvern/ ...

de ce si cum pot ei pradui 11.8 mil lei (cca 2.5 mil euro) in fiecare luna?!? uite-asa, pt ca pot!! cum zicea unul mai deunazi...si mai ales, PT CA NOI LE PERMITEM!!


Musafir

#2511

2018-02-20 12:17

De fapt aceste jigodii care au pus mana pe putere ne arata ca FAC CE POT pentru ca sunt jigodii !!!