Votati pentru mentinerea religiei in scoli
In mileniul 3 sunt lucruri mai importante de invatat decat religia
Cum ar fii psihologia, filozofia, artele, comportamentul corect in societate, etc.
Aceasta masura (studiul religiei ortodoxe) mi se pare neadecvata si inechitabila pentru toti. Sunt in Romania oameni de alta religie sau atei care nu doresc acest lucru.
Varsta studiului si dezvoltarii unei spiritualitati iarasi nu este adecvata. Varsta minima pentru ca un copil sa inteleaga si sa faca o alegere proprie spirituala este adolescenta!
Opriti aceasta miscare ce reprezinta doar interesele bisericii - adica a unor corupti la picioarele politicului.
eeee
eu zic sa legalizam violul, poligamia si sclavia daca tot suntem la capitolul asta ... cei care chiar au citit biblia vor intelege la ce ma refer...
am citit mult la viata mea, dar carte cu mai multe infractiuni ca in biblie nu am gasit
Re: eeee
Ai citit și Noul Testament sau doar ai trecut cinematografic Vechiul Testament ?
Ai înțeles altceva, mai înalt decât trecerea in revistă a "infracțiunilor"?
Căci fiecare om are un fel in a privi și judeca lucrurile in funcție de el: de preocupări, de afinități, de caracter, de patimi...
Re: Dumnezeu a murit si omul este liber.Nietzsche
#3376: - Dumnezeu a murit si omul este liber.Nietzsche
E minunat ce face omul fără Dumnezeu. Uneori aivrea să nu mai știi și să nu mai vezi...
”Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.
Celui ce voieşte să se judece cu tine şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa.
Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două.
Celui care cere de la tine, dă-i; şi de la cel ce voieşte să se împrumute de la tine, nu întoarce faţa ta.
Aţi auzit că s-a zis: Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău.
Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,
Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.”
Au un sistem perpetuu, unii dau iar alții încasează, unii fură iar alții sunt furați. Ce le mai trebuie: proști care să asculte de acest mesia.
Astfel vrea BOR să îndobitocească tot poporul.
”Ci veţi lua putere, venind Duhul Sfânt peste voi, şi Îmi veţi fi Mie martori în Ierusalim şi în toată Iudeea şi în Samaria şi până la marginea pământului.”
În antichitate se credea că Atlanticul și Uralul sunt marginile pământului, la fel știa și cel ”înviat din morți”. Ba chiar mai mult decât atât, aici cuvântul pământ nu se referă numai la suprafața limitată de întinderea apelor, ci la o suprafață întinsă în plan orizontal. Isus făcea separație de pământ când se referea la împărăția cerurilor crezând că pământul nu face parte din această împărăție (probabil că se întreba cum de nu cad stelele din cer că doar toate lucrurile cad spre pământ).
constat că ateii sunt niște inculți și fac numai afirmații inculte fără să aibă măcar un argument istoric nu mai zic de minciunile pe care le emit. atei egal idioți. potențial criminali. ateii au făcut cele mai mari crime în această lume exemplul ginecologii atei și restul ateilor semnul ateilor ucid cu ușurință hotărăsc moarte unor oameni cu ușurință și zic nu-i nimic ,omoară cu ușurință. fac răul cu ușurință.
ateul când face răul nu are mustrări de conștiință doarme liniștit. am văzut oameni care ucid ,fac cele mai cumpliete crime și fapte abominabile fără regrete. sunt stăpâniți de satana. ei nu iubesc.
Re:
vad ca citezi niște versete atât de frumoase și profunde si nu înțelegi nimic din ce citești. Tu vrei de fapt să ajungi la o cu totul altă concluzie. Pentru că aceea te interesează de fapt. Dacă in viața de toate zilele ai experimenta ce ai citat ar fi de-a dreptul minunat. Ai răspunde cu înțelepciune și dragoste oamenilor nu cu urăuși violență,
Re:
Nu Iisus a scris Sfânta Scriptura ci apostolii. Și nu aveau reportofon să înregistreze exact cuvintele Mantuitorului. Pe de altă parte, El le-a vorbit așa cum puteau ei înțelege. Multe lucruri nu le-au priceput decăt mult mai târziu. Dacă vrei să afli sensul dumnezeiesc al Scripturii nu trebuie decât să fii cu tot sufletul in căutarea adevărului. Și el ti se va revela doar atunci când vei fii smerit.
în istorie cele mai multe crime le-au făcut ateii . exemplu închisorile comuniste
Re: Dumnezeu a murit si omul este liber.Nietzsche
#3376: - Dumnezeu a murit si omul este liber.Nietzsche
Si Nietzsche a murit iar Dumnezeu e vesnic!
| This discussion has been closed. |
Dumnezeu a murit si omul este liber.Nietzsche
''Dumnezeu a murit si omul este liber''.Nietzsche