Votati pentru mentinerea religiei in scoli
Religie
Sa zicem ca are dreptate Curtea Constitutionala. Atunci eu vreau sa se faca la fel cu toate materiile care se predau in scoala. de exemplu poate un copil de-al meu nu va avea nevoie de matematica si altul nu va avea nevoie de muzica sau geografie. de ce sa le invete obligat? BOR ar trebui sa faca o actiune extinsa de protest, cam ca acele actiuni de strangere de fonduri pentru catedralele si bisericile pentru care noi parintii de copii am dat bani. Copiii nostri fara sa invete religia in scoala ce vor face cu cladirile catedralelor si bisericilor construite? Cred ca vor cere Curtii Constitutionale sa le transforme in restaurante si discoteci!
"fara Mine nu puteti face nimic".asta a spus Doamne Doamne.daca nu vor face religie copilasii,nu vor stii cine e Cel fara de care oamenii nu pot face nimic
Din minunatele carti de istorie aflam ca in acelasi timp, romanul are certificat de nastere si certificat de botez! Romanul trebuie sa invete in scoala care este adevarata fata a istoriei, care este rolul religiei in istorie, cum trebuie sa se roage, cum trebuie sa tina un post, cum trebuie sa mearga la biserica si cum trebuie sa creasca ca un bun crestin! Sfantul Vasile cel Mare cunostea doua cai: scoala si biserica! Oare nu era o comuniune intre cele doua? Oare nu trebuie si astazi stabilita aceeasi comuniune? Vad ca nu putem pastra aceasta comuniune din varii motive nefondate ale anumitor politicieni! Nu vrem sa ne crestem neamul departe de Biserica! Vrem religia in scoala!!!
SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AU VENIT CU IDEEA DE A RENUNTA LA RELIGIE ! CE INSEAMNA ASTA ? CE POPOR SUNTEM NOI ? DUMNEZEU NE IUBESTE INDIFERENT DE CEEA CE FACEM DAR CAT SE MAI POATE RABDA ASA CEVA?
COPII AU NEVOIE SA INFLoREASCA IUBIRE SI CREDINTA IN SUFLETE , AU NEVOIE DE LUMINA PE CARE O DEZVOLTA DIN COPILARIE SI II CALAUZESTE TOATA VIATA !
Religia in scoala deoarece cine crede in Dumnezeu accepta si cunoasterea Lui de catre copii
ba habotnicilor...
aveti in continuare dreptul sa faceti religie daca vreti!
nu trebuie decat sa faceti o cerere sau nu stiti sa scrieti?!
Re:
Cred ca indobotocirea ta vine din alta parte. Si mai cred ca ai facut cerere pentru a sjunge aici.
Sunt de acord cu religia in scoala ca disciplina obligatorie
Suntem un popor crestin? Hai sa dovedim prin fapte. Dumnezeu asta asteapta de la noi.... fapte , nu vorbe. Luptati pentru mentinerea religiei ca disciplina in scoli. Daca se va scoate, copiii nostrii vor deveni atei maine, poimaine . Nu uitati ca scoala a luat fiinta in sanul Bisericii! Doamne ajuta! Ajuta-ne Doamne! Fara ajutorul Tau nu putem face nimic!
Re:
In primul rand minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii!
Fiecare are libertatea de a alege! Si e un lucru bun, deoarece, daca ati studia mai amanuntit ati realiza ca religia se amana si ca inca se poate face daca parintii fac o cerere speciala! E mult mai bine, indiferent de deciziile voastre!
| This discussion has been closed. |