Votati pentru mentinerea religiei in scoli
12 ani au incercat sa ma indoctrineze in scoala!Ce pacat ca nu au scos religia mai demult. Este cea mai inutila materie.
Re: Re: Re: Re: Re:
Nota 8 are la religie cine are 5,6 la alte materii s-au a ramas corigent la matematica
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu chiar.
Tu ai facut religia in scoala? Sunt profi de religie care pun note mici elevilor ce nu sunt religiosi.
Am avut 10 pe linie...mai putin la religie si muzica. Aceste 2 materii mi-au scazut media generala la 9.8!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Sa stiti ca nu am ramas corigent la limba romana am avut note de la sapte desi apartin la o minoritate.
Re: Re: Re:
Dar cine esti tu sa dictezi si sa bagi pe gat religia ta altora?
Re: Re: Re: Re:
In scoala fiecare elev invata despre religia lui adica cum a fost BOTEZAT!
Re: Re: Re: Re: Re:
Nu toata lumea este religioasa!
Cand esti botezat nu ai cum sa te opui pentru ca esti doar un bebelus! Este alegerea fiecaruia!
Re:
Nu suntem in COMUNISM ca sa traiasca copii nostrii fara ora de religie!Fiecare sa invete religia lui cum a fost BOTEZAT!
Re:
Este rusinea DUmneavoastra !Copii din ziua de aztazi au nevoie de religie si asteapta cu bucurie orele!
This comment has been removed by the site administration.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Religia copii primesc dupa religiile parintilor,fata primeste dupa mama si baiatul dupa tata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re:
Sa mergeti si dumneavoastra Duminica impreuna cu familia la o Biserica poate ca atunci o sa stiti un pic de respect fata de copii care doresc sa invete despre reigie in Scoli!
iar iubirea aproapelui inseamna toleranta iar
toleranta aduce pace sufleteasca iar pacea
sufleteasca aduce sanatate trupeasca si tot asa
tinara generatie crescuta in religie va aduce
tot ce este mai bine pentru iubita noastra tara
ROMANIA.
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !
| This discussion has been closed. |
Religia interzice relatiile sexuale inainte de casatorie. Sunt curios cati dintre voi ati respectat acest lucru!