Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-11-20 18:07


Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-11-20 18:10



Musafir

#1228

2014-11-20 18:20

Ar fi foarte bine sa se continue cu educatia religioasa in scoli. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie o materie obligatorie.
Ar fi foarte bine sa fie introduse inclusiv ore de educatie sexuala, pentru a preveni relatiile sexuale la adolescenti.

Musafir

#1229

2014-11-20 18:32

RLIGIA in scolii este foarte necesara -trebuie facuta de oameni cu studii si experienta teologica -asa cum avem marii oameni de teologie in tara asta binecuvuntata de Dumnezeu.
politicieni trebuie sa accepte ca acesta este fundamentul vietii noastre ,baza de plecare ,traire si pina la moarte .
din pacate oameni sint usor de manipulat si accepta usor sa renunte la cea mai Sfinta mostenire lasata noua de Sf Andrei.sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ramanem tari in fata ispitelor si a ne tinem mai departe Credinta ca piatra de temelie a vietii noastre. asa sa ne ajute Dumnezeu
nicol

Musafir

#1230 Re: Re: NU religiei in scoli

2014-11-20 18:37

#1205: - Re: NU religiei in scoli 

 ESTE foarte urat,cum vorbiti  asa se pare ca sunteti in Comunism atunci era ca uni erau inpotriva religiei si atunci au fost care au participat la ore.Sa stiti ca acolo Copii nu invata lucruri rele


Musafir

#1231

2014-11-20 18:37

PREDAREA RELIGIEI TREBUIE SA RAMANA IN SCOALA.

Musafir

#1232

2014-11-20 18:45

Marii Regi ai Romaniei aveau deviza , iar maruntii nostri la cuget guvernanti indraznesc sa comita o astfel de barbarie?
Ce ne ofera in schimb?
Indobitocire? Sclavaj sexual? Pornografie?

Musafir

#1233 Re: Re:

2014-11-20 18:45

#1224: - Re:  

 Nesimtire totala! Asta-i educatia voastra civica! Taiet-o jos si puneti-o in loc de trabuc si tra de ea!

Georgiana

#1234 Vrem religie si morala in scoala, nu ateism si nudism (sic)!

2014-11-20 18:47

abcdef abcdef

Este greu în aceste vremuri să-ţi formezi un echilibru moral care să te facă răspunzător în faţa conştiinţei şi a Creatorului?

Dacă da, atunci din cauza nepracticării unei morale adaptate timpului sau poate din cauza practicării uneia ce nu concordă cu realitatea şi pe care o recomandă cei mai puţin morali.

Dacă nu, înseamnă că formarea prin Biserică, a cărei morală creştină stă de 2000 de ani în picioare şi pe care o practică creştină, dă o notă aparte eului personal.

Principiile şi legile divino-umane actualizate prin Biserică ne pun în faţă o morală aplicativă, integră, o morală ce se integrează în realităţile existenţei nemenţinându-se doar în sfera noţiunilor abstracte. De aceea şi Mântuitorul lisus Hristos nu a adus o învăţătură pentru un anumit timp, ori pentru un anumit neam sau o anumită categorie de oameni, Evanghelia Sa este universală. Tot universală trebuie să fie şi morala creştină.

Nu se poate vorbi de o morală în afară de Biserică. Biserica e viaţă. Morala este trăire. Biserica este "stâlp şi temelie a adevărului" (1 Tim. 3,14 ). Morala este stâlpul şi temelia persoanei, familiei şi neamului!


Musafir

#1235 Re:

2014-11-20 18:47

#1231: -  

 Corect!

 


Musafir

#1236 Re: Re:

2014-11-20 18:47

#1224: - Re:  

 Este foarte urat unde va este respectul fata de oameni?


Musafir

#1237

2014-11-20 18:49

Religia defineste omul , il initiaza in viata , il ajuta in momemtele dificile ale vietii, il integreaza in randul celor cu frica de Dumnezeu;adica il invata respectul , moralitatea , compasiunea fapta buna etc.....

Musafir

#1238 Re: Re: Re:

2014-11-20 18:50

#1227: - Re: Re:  

 Da, oamenii religiei se mai implica si in politica...Dar, uite o alta politica ce ne paste pe toti:

abcdef abcdef

Legenda Uniunii Europene

A fost odată un ţăran sărac şi cinstit, român. (El putea fi deopotrivă bulgar, bosniac, albanez, slovac, sau ucrainean, importante fiind - în acest caz, sărăcia şi cinstea. De altfel, în variante, legenda circulă şi în folclorul nou al amintitelor popoare).

În sătucul său natal, izolat de lume, se zvonise că undeva departe, peste nouă munţi şi nouă ţări, s-ar fi aflat o baroneasă înstărită, cu dărnicie fără seamăn, pe care ar fi chemat-o Uniunea Europeană. Şi zvonul nu era numai zvon, căci văzuse omul prin vecini, ba pe unul, ba pe altul, fălindu-se cu darurile acesteia. Drept care, într-o bună zi, şi-a luat toiagul şi a purces la drum. A bătut la poarta palatului şi i s-a deschis. Doamna cea mare 1-a primit, 1-a poftit să şadă şi, fiindcă era peste măsură de ostenit, 1-a îmbiat cu Coca-Cola şi gumă de mestecat. Ţăranul a gustat cu măsură din bucate şi, nerăbdător, şi-a spus păsul: "Mărită Doamnă Uniune, am auzit că faci daruri celor nevoiaşi. Eu am acasă pământ bun, ape limpezi, am şi păduri. Iarna însa-i cam lungă la mine în ţinut, aproape şapte-opt luni pe an. Ca să lucrez bine aş avea nevoie de o pereche de încălţări. Sunt desculţ şi mi-e frig. Doar atât îţi cer".

Doamna Uniune Europeană 1-a măsurat din cap până în picioare şi a rămas cu privirea pironită la degetele acestuia, vineţii, înfrigurate, bătătorite şi prăfuite de drum.

Apoi a glăsuit: "Omule eşti desculţ şi eu te înţeleg. Dar, tot ce-ţi pot oferi este o bască. Una nouă şi de calitate europeană - Giorgio Armani! Ţine de frig, de ploaie!".

Omul a luat basca, a oftat dezamăgit, a mulţumit şi a făcut calea-ntoarsă spunându-şi: "Totuşi e doamnă bună. Putea să nu-mi dea nimic".

A trecut iarna şi, din gerurile sale cumplite, omul a ieşit destul de bine, doar cu un deget - cel mic de la piciorul stâng - degerat. Apoi vara istovindu-se, a purces iar pe lungul drum al Doamnei Uniuni, spunându-i păsul vechi: "Sunt desculţ. O pereche de încălţări mi-ar prinde tare bine".

Doamna l-a privit cu înţelegere şi căldură, 1-a ospătat cu Coca-Cola, oferindu-i iar o bască nouă-nouţă, Versace. "Dacă-i degeaba, merită s-o iau" îşi spune la întoarcere ţăranul cel sărac şi cinstit.

Iarna a trecut cu chiu cu vai şi, în afara altui deget de la picior, numai unul, degerat şi amputat de doctor, omul n-a avut de suferit. A urmat primăvara, vara şi, pe când frunzele s-au îngălbenit, ţăranul şi-a amintit de Doamna cea darnică, pornind iar spre ea, să-şi încerce norocul.

Dinaintea acesteia şi-a băut cu pofta paharul de Coca-Cola, ba a mai şi cerut unul, căci începuse să-i placă, dar de întors s-a întors tot cu basca. Totuşi nu s-a dat bătut. An după an a străbătut calea plin de speranţă, primind cu politeţe ştiutul dar. Până într-o iarnă, când zăpezile şi gerurile au fost mai amarnice ca niciodată.

Prins cu treburile, picioarele i-au degerat, s-au cangrenat şi doctorul a trebuit să i le amputeze, spre a-i salva viaţa. Purtat pe braţe de vecini, omul a bătut la poarta Doamnei Uniuni care, iute, şi-a dat seama de trebuinţe, făcându-i cadou un cărucior de invalid, cu rotile, nou şi strălucitor, având douăzeci şi una de viteze şi telecomandă.

Omul a mulţumit şi întorcându-se în satul său a stârnit, cu maşinăria cea arătoasă, mari invidii. De aici i s-a tras un necaz: într-o noapte a fost călcat de hoţi. Aceştia nu găsiseră mare lucru dar plecaseră acasă cu saci întregi de băşti. Oameni cu frica de Dumnezeu, îi lăsaseră, totuşi, căruciorul. În prag de iarnă ţăranul s-a pomenit astfel fără bască.

Aşezat comod în căruciorul său silenţios, a pornit iar cale de nouă munţi şi nouă ţări, s-a înfăţişat Doamnei Uniuni şi i-a spus: "Mărită Doamnă, m-au călcat hoţii şi, acum la căderea zăpezii, sunt cu capul descoperit. Fii bună şi dă-mi o bască, fiindcă ştiu că ai şi poţi".

Doamna l-a măsurat din cap până la brâu (acolo unde începea căruţul) şi gânditoare i-a spus: "Bade dragă, eu te înţeleg! Dar, tot ce-ţi pot dărui acum este o pereche de încălţări! A propos: Aşa cum te văd, cred că nu poţi munci. Nu-mi vinzi mie pământul dumitale? Cu banii primiţi ai putea să-ţi cumperi cea mai bună bască".


Musafir

#1239

2014-11-20 18:51

Spiritualitatea este importanta in viata fiecaruia.
Sergiu

#1240 Pariul lui Pascal. Pentru atei

2014-11-20 18:56

abcdef abcdef

         
" Eu mă simt mai sigur să pariez pe existenţa lui Dumnezeu, decât pe inexistenţa Lui, şi iată de ce:

Întâi:  dacă nu  există Dumnezeu şi cred, nu  mi se  va  întâmpla nimic. Mor şi, odată cu moartea, s-a sfârşit totul.

Doi: dacă nu există Dumnezeu şi nu cred, de asemenea nu mi se va întâmpla nimic. Odată cu moartea s-a sfârşit totul.

Dar, trei: dacă există Dumnezeu şi nu  cred, atunci am pierdut totul.

Si, patru: dacă există Dumnezeu şi cred, atunci am câştigat totul. Nu este deci mai logic să pariez pe existența lui Dumnezeu, decât pe inexistenţa Lui?"

 


 

 

 

 


Musafir

#1241

2014-11-20 18:56

Nimic fara Dumnezeu !
Trebuie sa ne crestem copiii in dreapta credinta, de la o varsta cat mai frageda !Sunt de acord sa se faca religie in scoli, si sa se faca asa cum trebuie !Daca nu ne vom intoarce la Dumnezeu ne vom pierde !Dumnezeu sa ocroteasca Romania !

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-11-20 19:01



Musafir

#1243 Re:

2014-11-20 19:04

#1242: -  

 TERMINATI ODATA CU ACESTE POZE SA VA FIE RUSINE!NU AVETI UN PIC DE RESPECT SUNTETI UN NEEDUCAT!

Cornel Stamate

#1244 Pe ei, pe romi (si nu numai), integram sau ii haloween-izam?

2014-11-20 19:06

Vedeti Daţi Halloween-ul afară din şcoli! Memoriu adresat Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului

abcdef abcdef

Musafir

#1245 Re:

2014-11-20 19:09

#1229: -  

 in ce tara traiesti domn' parinte? ia coboara din tara ta binecuvantata de mos craciun si vino sa vezi mizeria, saracia si incultura tari noastre unde vrei religie in scoli 

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-11-20 19:17



Musafir

#1247 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-20 19:23

#385: mihai - Re: Re: Re: Re:  

 mah tu chia iesti sau te prefaci????

 


Musafir

#1248 Re:

2014-11-20 19:23

#1228: -  

uita-te in occident ca au ore de educatie sexuala si au ajuns profesorii sa se culce cu elevii si fetele sa aiba milioane de avorturi. nu o zic eu, ci studiile de specialitate


Musafir

#1249 Re:

2014-11-20 19:24

#1246: -  

 Sa vede ca nu umblati la scoala in timpul orelor de dirigentie se face.Si in fiecare an merg la scoala oamenii care vorbesc despre primajutor.Asa se pare ca credeti sunteti in Comunism !


Musafir

#1250 Re:

2014-11-20 19:24

#1246: -  

 DECAT PROSTIE ATEISTA, MAI BINE MORALITATE CRESTINA