Deschiderea unei sectii de votare in orasul Frankfurt am Main
"Stimati" Guvernanti daca nu introduceti votul electronic-prin corespondenta,atunci deschideti de urgenta o sectie de votare si la Frankfurt-Hessen in "centrul" Germaniei unde se afla o comunitate f mare de romani veniti mai ales in ultimii ani. In Germania sant doar 2 sectii de votare in "N" la Bonn si Berlin si 2 sectii in "S" Stuttgart si München,iar distantele f. mari si birocratia romaneasca ii impiedica sa voteze civilizat pe toti romanii care locuiesc in Germania.Nu vrem decat sa ne exercitam dreptul constitutional de a vota asa cum se intampla in orice stat democratic.Asa cum avem obligatii avem si drepturi ,iar noi romanii din Diaspora ni le cunoastem si dorim sa fie respectate.Civilizat si normal ar trebui sa introduceti votul prin corespondeta pt ca fiecare roman indiferent in ce colt al lumii s-ar afla sa aibe posibilitatea sa voteze asa cum se intampla de fapt in toate tarile civilizate.Cui ii e frica de votul romanilor din Diaspora????
Vrem sa votam in Frankfurt am Main !!!!
Votat !
In plus de asta, va puteti inscrie in comunitatea noastra, a celor care dorim demisia lui Corlatean si a intregului guvern Victor Ponta! https://www.facebook.com/tituscorlatean
De la bun inceput trebuia sa se deschida o sectie de votare si in Frankfurt. Sau cel mai bine ar fi fost sa fie cate o sectie de votare in toatele orasele mari. Daca s-ar deschide o sectie de votare in Frankfurt as fi foarte multumita pentru ca as putea sa-mi exercit dreptul de vot. Romanii din strainatate au dat dovada de devotament si interes pentru tara lor si pentru un nou sistem care din punctul meu de vedere Johannis este cel mai indicat dintre candidati.
-Vrem sa votam in Frankfurt am Main !!!!
vrem sa votam in Frankfurt am Main
| This discussion has been closed. |