F.C. Vaslui nu moare!

Domnule primar Vasile Pavăl

Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian, împreună cu Peluza Nord Vaslui, plătitori de taxe și impozite, ne arătăm susținerea față față de secția de fotbal din cadrul CSM, dar am dori ca aceasta să adere și să adopte treptat, în cel mai scurt timp posibil, valorile echipei care ne-a adus atât mândrie cât și bucurie sufletească, F.C. Vaslui.

În acest sens, există nenumărate exemple în țară, în care echipe cu nume grele, au fost resuscitate și chiar readuse la valoarea lor anterioară, de ex: Timișoara, Argeș, Petrolul Ploiești, chiar și vecinii noștri de la Nord, Politehnica Iași. Ar fi păcat și regretabil ca acest simbol al comunității noastre să fie ignorat, sau încă și mai rău,uitat.

F.C. Vaslui nu poate fi înlocuită în inimile noastre, așa cum istoria nu poate fi ștearsă. Nu lăsați acest fenomen să moară! Spiritul galben-verde trebuie transmis generațiilor viitoare, ca simbol al acestui oraș.

Vă mulțumim și avem încredere în puterea dumneavoastră de înțelegere.

646x40440.jpg


Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian,P.N.V.    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Comunitatea suporterilor fotbalului vasluian,P.N.V. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...