Eliminarea inspecției/probei practice la Titularizare

Eliminarea inspecției/ probei practice la examenul de Titularizare, deoarece ne pun în situația de a lua contact cu alți elevi și a ne deplasa din sate si orașe mai mici la școlile din orașele mari unde se susține inspectia, acest lucru facilitând expunerea noastră la Covid.Ce se va întâmpla cu profesorii care spre exemplu, ar fi infectați cu virusul în acel moment și nu vor putea susține inspecția  din aceasta cauză? Vor pierde un an in care nu se pot titulariza și vor pierde examenul scris? Eliminați proba practică/inspecția la școală, pentru a nu ne mai expune și lăsați doar proba scrisă, așa cum a fost și anul trecut, nota finala la repartizare fiind reprezentată doar de examenul scris de la titularizare.

Prin semnare, autorizez pe Sss să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.