ELIMINAREA DIN MEDIUL ONLINE A TIKTOKER-IȚEI MOLDOVEANCA CU TUPEU (Maria Mirabela Chipirișteanu)!!!

 

       Mă adresez în primul rând, dar nu numai, Consiliului Național al Audio-vizualului, Ministerului Educației și Directoratului Național de Securitate Cibernetica, și vă atașez aceasta scrisoare, întrucât vrem sa tragem un semnal de alarmă asupra unei femei care face live-uri zilnic pe TikTok, având un conținut total inadecvat și distructiv, la niște ore la care au acces cu ușurință și minori pe aceasta platforma.
În calitate de cetățean prezent și viitor al acestei țări, cred ca este imperios necesar sa abordăm aceasta problemă care este deosebit de relevanta pentru era digitala în care trăim. Știm cu toții ca popularitatea platformei TikTok, în special prin rândul tinerilor, poate fi pe cât de interactivă, pe atât de nocivă, atâta timp cât le este permis accesul la LIVE a unor persoane precum aceasta femeie, mama a doi copii, ce sunt deseori prezenți pe live-urile acesteia, unul dintre ei fiind chiar și moderator. Mi se pare inadmisibil ca și părinte, sa îți expui atât copilul tău cât și pe cei ce au acces la LIVE, unui comportament atât de degradant, obscen, și unui limbaj atât de instigator și licențios cum rar îți este dat sa auzi.
         Aceasta femeie, zi de zi jignește încontinuu pe absolut toată lumea, indiferent de cum aceștia i se adresează,îi denigreaza, și mai nou, se folosește de fotografii personale și private ale unor persoane pe care nu ii cunoaște, dându-le acestora numele și datele cu caracter personal pe live-ul dânsei, fără acordul lor. Pe lângă acest fapt, cu intenția de a-și creste popularitatea în mediul online, se folosește de aceste persoane aducându-le acuzații cu tentă sexuală și morală, ii defaimeaza public, și le aduce acuzații zilnic fără nici un temei.
Țin sa menționez că datorită acestui motiv, aceasta femeie, Maria Mirabela Chipiristeanu, a fost în nenumărate cazuri reclamata și organelor competente de Politie, ea fiind ulterior sancționată. Dar, întrucât in urma acestor sesizări, aceasta TikToker-ita a insultat și a sfidat pe live Politia Română de cum își fac aceștia treaba, ma văd nevoită sa apelez la dumneavoastră și la toți oamenii care își doresc un mediu online mai sigur, mai frumos, fără bulling, fără hate-speech, pentru ca toate acestea pot duce în timp la un impact negativ asupra sănătății mentale.
    Aceasta femeie a avut ani de zile o lipsă de interacțiune umană reală, refugiindu-se în mediul online, cu precădere pe rețelele de socializare, și acest fapt a dus la o frustrare și o insatisfacție în viața reală, dezvoltând o ură sociopată ce și-o revarsă asupra tuturor celor care interacționează cu ea, unii chiar și accidental. Fără să cunoască persoanele, catalogåndu-i dupa o simpla fotografie de profil, le adresează jigniri, grave injurii, se leagă de aspectul fizic al fiecăruia, acest cyber-bulling ce poate provoca unora o adevărată sursa de stres,anxietate, le poate scădea încrederea în sine mai ales tinerilor ce sunt în plina dezvoltare sociala!
      Insistăm asupra acestui aspect și cerem totodată un control psihiatric specializat pentru aceasta femeie, și dacă se constată ca aceasta suferă de tulburări comportamentale, sa i se retragă total dreptul de a mai face liveuri de pe orice platforma de socializare, pentru ca aceasta poate fi un adevărat real pericol cibernetic pentru întreaga societate!
Rog din suflet pe toată lumea care empatizeaza cu mine să semneze aceasta petiție, rog mamele care își cresc singure copiii, rog femeile care sunt plecate în străinătate și muncesc din greu, rog femeile care nu au un trup perfect, dar care au coloana vertebrala, rog fetele tinere care își doresc respect și iubire în casnicie, rog părinții care vor un mediu online mai interactiv și curat pentru copiii lor, rog bărbații care cred în feminitatea și gingășia unei femei, rog bărbații care își doresc o soție să îi respecte, rog bărbații care își doresc un cămin liniștit și armonios, rog autoritățile să se implice mai mult în zona online, VA ROG PE TOȚI CEI CARE ATI CITIT, SĂ SEMNAȚI ACEASTĂ PETIȚIE. VOTUL VOSTRU CHIAR CONTEAZĂ!
Și vă multumesc cu respect! 🙏

Pentru cei care nu au un cont pe platforma TikTok, dar nu numai, și vor sa vadă cu ochii lor ce face aceasta "mamă și soție", cu acordul organelor de Poliție, fără a avea un scop denigrator, doar cu intenția de a transmite oamenilor ca acest tip de comportament nu este absolut deloc moral intr-o societate civilizată, și pentru a se lua măsurile necesare, am făcut un cont pe Youtube, unde va invit sa o vizionați, și sa trageți concluziile.

IMG_20230822_2220032.jpg

 


Beatrice Ramona Dănilă    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Beatrice Ramona Dănilă va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...