Dreptate pentru Mihaela

O zi neagra pentru mine...19 aprilie... mihaela,  prietena mea , mama unui copilas de 7 ani , a facut accident in apropierea drumului de centura galati deoarece un idiot nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers... din pacate,  sufletul meu frumos Mihaela,  o fiinta tanara si cu multe planuri,  a pierdut lupta,  si s-a stins in data de 14 mai lasandu-mi amintiri si pareri de rau vesnice... Mi-as dori foarte mult ca aceasta petitie sa fie cat mai mult semnata . Deoarece dupa o cautare amanuntita pe internet am constatat ca nu numai mihaela mea a avut ghinionul de a face accident acolo,  ci inca multe persoane... as vrea sa se faca ceva in privinta semnalizarii drumului de centura , pentru a se pune in functiune mijloace de evitare sau mai bine , stopare a accidentelor in acea zona blestemata. Va multumesc 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...