DOTAȚI SPITALUL ALEXANDRIA!

Orașul Alexandria, cu o populație de 45434 de oameni, are doar 12 paturi pregătite pentru terapie intensivă cu ventilator. Considerand o posibilă infectare cu noul virus COVID-19 a 25% din populație, dintre care 3% vor avea nevoie de terapie intensivă, rezultă un număr de 341 persoane vor avea nevoie de tratament pentru 2 săptămâni. Și asta fară să considerăm că vor veni oameni din tot județul. In special lipsa ventilatoarelor mecanice s-a dovedit o problema majora in alte țari (Italia, Spania). In prezent, pentru ca autoritățile locale s-au mișcat foarte târziu și foarte lent, personalul medical la Alexandria nu are suficiente echipamente de protectie, mănuși și măști, riscând îmbolnavirea.

Solicităm Consiliului Județean Teleorman și Primăriei Alexandria:

1. Achiziționarea urgentă aparat testare COVID-19.

2. Corturi de campanie pentru extindere temporară spital.

3. Paturi ATI si ventilatoare mecanice.

Lipsa banilor nu este o scuză, bugetul pe 2020 este mai mare decat in anii precedenți. Autoritațile locale trebuie sa taie cheltuielile neesențiale si să redirecționeze fonduri către sănătate.

 

Notă: La spitalul Caritas din Roșiori de Vede sunt 12 paturi ATI ce vor fi dedicate CV19. Noi nu vedem cum aceste paturi, chiar și cu cele de la Alexandria, pot asigura necesarul unui județ cu populatie 341440 in contextul CV19.

In Italia, cu 12 paturi ATI/100000 persoane, mortaliatea CV19 este 9,8%.

In Germania, cu 29 paturi ATI/100000 persoane, mortalitatea CV19 este 0,5%.

Trebuie să intervenim acum!

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Vera Mitran să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook