DONAM PENTRU CA NE PASA

Buna ziua,ma numesc SIMONA SIMION si va invit sa fiti primii.Primii care doneaza din propriul salariu,o suma mica,de 0,5 sau 1% din venitul de baza brut catre suflete aflate in impas.Pe scurt,doresc sa sustinem financiar persoanele cu probleme grave de sanatate (cancer,scleroza multipla,transplanturi de orice fel,etc),cat si animalele bolnave sau fara stapan,printr-o lege care sa oblige angajatorul sa directioneze suma de bani mai sus mentionata in doua conturi separate pentru aceste cazuri speciale.Altfel spus,doresc sa infiintam un fond separat din care putem ajuta.Este mare nevoie de ajutor,dovada fiind numeroasele cazuri prezentate in mass media,cazuri pe langa care uneori trecem nepasatori...Daca sunt persoane de acord cu cele relatate de mine,haideti sa promovam aceasta petitie si sa vedem ce impact are.Va multumesc!

Prin semnătura mea, autorizez SIMION SIMONA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.