Destituirea din functie a doamnei doctor ginecolog TRUSCA GHEORGHITA,din Caracal..alegem dreptul la viata

Va rog din inima pentru #copii mei si pentru steaua mea care s-a stins mult prea devreme..va rog distribuiți peste tot in lume pentru a se afla tot adevarul...sa ajunga acolo unde trebuie

Sa se i-a masuri

         #CRISTINA #EROINA 😭😭😭🖤🖤

 

 #Dr.GINECOLOG  TRUSCA GHEORGHITA 

   #Spitalul #CARACAL

Oameni cu suflet bun sotia mea era perfect sanatoasa,toate analizele erau perfecte din prima luna de sarcina pana in ziua internarii pentru nastere.

Mentionez ca din cauza virusului Corona Nu am fost lasatsa intru in Spital pentru a putea fi alaturi de sotia mea

La ora 16: 30 cand am vb cu sotia pe videocall mi.a spus ca doctora #trusca a bagat mana in vaginul ei si a rupt ceva ,dupa care au inceput durerile..

Sotia dupa un timp a mers la baie ,eliminase o balta de sange si o mana de carnoteie, la care eu i.am spus sa cheme asistenta ca nu este normal asa ceva....ultima data am vb cu ea la telefon la 17:45 si la 18:35 deja nascuse..

A fost o nastere dura ,fortata..copilul a stat fara oxigen lucru pt care a fost afectat

Dupa nastere a inceput hemoragia sa oprit prin tratament iar a început...au fost un numar de 3 hemoragii.. vazand ca nu poate sa opreasca sangerarea si neputând sa-i administreze sange ,la ora 9 a decis sa.o opereze sa-i scoata uterul ,medic chirurg de garda fiind Dr.Persu,Dar Dr.Trusca a decis ca nu este competent si a chemat de acasa pe colegul dansei,Dr.Bojan (Dr.Trusca lucrand cabinetul particular al dansului)

S-a pierdut timp timp pretios pana a venit de acasa, pana a intrat in operatie intr.un spital covid, sotia avand test covid negativ.

..dupa ce i-au scos uterul dna Dr.Trusca a vazut ca sangerarea nu s-a oprit ..a incercat sa.i administreze sange,neputînd gasi vena sotia a facut stop cardiac.Au reusit sa o stabilizeze dupa care sa spart vena...facand iar hemoragie si nu au mai putut  gasi vena au decis sa fie trimisa cu ambulanta  la Craiova cu hemoragie si fara transfuzie de sange, lucru care a dus la decesul in salvare .Stop cardiac 😭Dr.Trusca afirmând ca in spialul caracal nu este ventilator liber pentru a o tine acolo #managerul spitalului spunand ca in sala de operatie era venilator cine minte? ...de la 17:45 am sunat sotia si doctora intr.una nimeni nu raspundea nimeni nu vorbea cu mine nu existam

😭😭😭😭😭😭😭😭😭va rog sa ma ajutati sa Nu ramana nepedepsita 

IN LOCUL EI POTI FI TU CA FEMEIE, VIITOARE MAMICA,SORA TA..PRIETENA TA..

ALEGEM DREPTUL LA VIATAScreenshot_20210210-192035_Gallery.jpg


Colegiul medicilor    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Colegiul medicilor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...