Desfintarea Regulamentului de Parcare Sector 3

Regulamentul de Parcare Sector 3 in vigoare presupune plata unei taxe anuale pentru autorizatii de parcare pe locuri de parcare nominamel sau nenominale. 
Ptr locurile de parcare nenominale au fost trasate locurile de parcare in spatiile precedent folosite ca locuri de parcare fara nici o amenajare suplimentara si au fost instalate semne care cer plata unei taxe de 5 LEI/ORA fara nici o alta optiune. In cazul in care ai autorizatie de parcare ptr locurile nenominale parchezi gratuit in orice zona a sectorului intre 8 si 18 si contra 5lei/ora dupa ora 18. 

Asta inseamna ca: 

1. Trebuie sa platesti una dintre cele doua tipuri de taxe anuale pentru a putea parca in fata blocului, in fata pietei sau in fata ANAF

2. Daca masina nu este pe numele tau sau leasing-ul, nu primesti autorizatie de parcare (ce sa facem oare cu masinile de serviciu?) 

3. Daca ai autorizatie ptr loc de parcare nominal (care este mai scumpa), platesti oriunde parchezi in sector in afara de locul tau de parcare

4. Ai autorizatie de parcare ptr loc nenominal, dar toate locurile sunt ocupate in zona ta, parchezi 2 strazi mai incolo, in alta zona, platesti 5 lei/ora dupa ora 18 (adica 70 de lei/noapte)

5. Vizitatorii trebuie sa plateasca parcarea 5 lei/ora (vine o ruda, un prieten din afara sectorului 3 - nici macar nu trebuie sa fie din afara Bucurestiului - platest 5 lei/ora) Daca spre exemplu vizita dureaza 3 zile, parcarea costa 360 de lei. 

In orice parcare amenajata (mall, hipermarket) primele 2 ore sunt gratuite si ulterior costul este ~2lei/ora. Pentru o parcare in aer liber, in fata blocului eventual, unde te ploua, te ninge, cad copaci, curg tei, te zgarie masina de gunoi, Primaria Sector 3 cere 5 lei/ora sub pretextul descurajarii numarului mare de masini sau descurajarii traficului intens. 

Daca spre exemplu pe un loc de parcare nenominal se opresc 3 masini succesiv cu o durata medie de stationare de 10 min, in mai putin de o ora un loc de parcare a 'produs' 15 lei. 

Prezenta petitie solicita desfintare regulemantului de parcare sau amendarea cu urmatoarele propuneri: 

1. Parcare gratuita ptr proprietari in perimetrul blocului (QR special sau locuri speciale)
2. Optiune de plata ptr un nr de ore sau fractiune de ora la un cost redus
3. Abonament pe un numar de zile, din nou la pret redus
4. Interval gratuit (in parcarile mall-urilor, hipermarket-urilor primele 2 ore sunt gratuite) daca te opresti la Mega, sa iei o cafea, sa lasi un pachet unui prieten NU ar trebui sa platesti 5lei ptr o ora, cand e posibil sa nu stai nici 10 min!!!
5. Abonament nominal sa poata parca pe locuri nenominale, in acelasi conditii (8-18 gratuit, contra cost ulterior)

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ana Maria va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...