Desfiintarea difuzoarelor de publicitate din statiile de autobuz la Cluj Napoca.

Modernizarea statiilor de autobuz clujene nu înseamnă transformarea lor în surse de publicitate pentru companii comerciale. Poluarea fonica produsa de difuzoarele agățate în mod improvizat, montate pe cabluri întinse între stâlpi deasupra locurilor destinate pasagerilor transportului in comun, ar trebui înlăturată dacă dorim ca orașul sa pară cât de cât european. Publicul plătitor de bilete pentru transportul în comun nu a fost consultat cu privire la existența acestor surse de gălăgie. Dorim să înaintăm primăriei Cluj o petiție prin care să cerem desființarea acestei surse de poluare fonică.

Prin semnătura mea, autorizez Lucian Tion să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.