Deschideți Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului municipal Rm. Sărat!

Cred ca a sosit momentul în care Ministerul sănătății trebuie sa reevalueze situația acordării de servicii medicale populației din mun. Rm. Sărat!

Cu toții am înțeles situația inedită prin care am fost nevoiți sa trecem, fără sa ne dorim, am înțeles cu toții să respectam reguli și să ne conformam deciziilor guvernamentale în ceea ce privește lupta împotriva infectării cu COVID - 19 , dar nu mai înțelegem de ce trebuie sa moara oameni nevinovați, din imposibilitatea reala de primi servicii medicale de urgenta!

Acum lucrurile trebuie sa între într-o noua etapa, spitalul  a fost transformat în spital de suport COVID și populația din municipiu a rămas fără posibilitatea de a primi ajutor de specialitate, singura opțiune fiind cabinetele de medicină de familie sau Ambulanță ptr deplasarea la Spitalul județean Buzău.

În condițiile în care Ambulatoriul respecta toate normele și condițiile impuse pentru a face fata protejării pacienților și a corpului medical, nu înțelegem de ce trebuie sa rămânem condamnați!

Domnule ministru Nelu Tătaru deschideți urgent Ambulatoriul de Specialitate din mun. Rm. Sărat! 

 


Raul Ioan Florescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Raul Ioan Florescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook