DEMOLARE GARAJE ÎN CÂMPIA TURZII

Primarul MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII și-a propus să demoleze garajele aflate pe terenurile aparținînd municipiului pentru a crea mai multe locuri de parcare (în locul unui garaj pot fi amenajate 2 locuri de parcare ?), pentru digitalizarea parcărilor (cu ce încurcă garajele existente?), pentru că sunt garaje unde nu sunt parcate autoturisme (afirmație gratuită, cum au fost depistate garajele, cîte sunt dacă se știe acest lucru?), că sunt persoane care au mai multe garaje dar și loc de parcare plătit (această problemă se poate rezolva și fără demolarea garajelor !)

Primarul MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII invocă egalitatea de drepturi, că sunt autoturisme care nu au loc de parcare, dar acest lucru se poate rezolva prin construcția de parcări noi în spațiile cu gunoaie și clădiri abandonate , prin implementarea principiului ”UN AUTOTURISM= un GARAJ/un LOC DE PARCARE”, evidența fiind la serviciile specializate ale PRIMĂRIEI !

Egalitate de drepturi ? Ca să ai garaj trebuie să renunți la apartament, să cumperi o casă cu curtea aferentă, curte în care să poți construi un garaj pentru autovehicul ! Ce trebuie să facem să renunțăm la apartamente ? Cu ce bani ? Dar cîți locuitori au banii necesari pentru o casă ?

În condițiile fenomenelor meterologice extreme(furtuni, grindină, caniculă etc) tot mai numeroase, a creșterii infracționalității în Municipiu ceea ce va duce la creșterea numărului de vandalisme sau furturi ale autovehiculelor, demolarea garajelor va duce la riscul crescut de daune produse autovehiculelor, costurile de reparare fiind suportate de cetățenii orașului, nu de PRIMĂRIE (unde este grija față de cetățeni a PRIMARULUI ?).

Orașele în care au fost demolate garajele sunt un exemplu pentru creșterea daunelor produse autovehiculelor !

A avut loc o consultare publică a cetățenilor orașului privind demolarea garajelor ? Desigur NU, au trecut alegerile, ca PRIMAR pot face ce vreau în următorii ani, pînă la viitoarele alegeri, cînd promit iar ca să fiu reales !!!

Vă invit să ne implicăm în blocarea dorinței primarului MUNICIPIULUI fiindcă numai prin implicarea noastră putem bloca inițiativele luate de PRIMAR fără consultarea cetățenilor și fără a avea argumente solide !

Vă invit să semnați petiția aceasta !

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe BERAR IONEL să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...