Demiteti-l pe Tudor Tim Ionescu-.Tudy din functia de viceprimar!


                                            Demiteti-l pe Tudor Tim Ionescu alias .Tudy din functia de viceprimar al Capitalei!

  •      Bucurestiul este orasul in care multi dintre noi ne-am nascut, in care traim si in care ne crestem copiii, cel mai important centru administrativ si economic din Romania. Ne dorim ca el sa se dezvolte si sa isi consolideze statutul de oras-emblema. Acest lucru nu se poate face decat daca este administrat de oameni competenti care, la fel ca noi, vor sa traiasca intr-un oras civilizat.
  •     Tudor Tim Ionescu alias .Tudy, ales politic ca viceprimar al Bucurestiului, nu poate reprezenta o garantie nici morala si nici profesionala pentru dezvoltarea Capitalei in sensul dorit de noi, cei care locuim aici si ne platim corect taxele si impozitele. Devenit celebru prin asocierea cu lumea mondena si apoi prin imagini pornografice aparute in presa, campion al ironiilor care il au ca subiect principal, Tudor Tim Ionescu -.Tudy, indiferent de numarul facultatilor si masteratelor pe care si le-a trecut in CV, nu se poate mandri cu doua calitati esentiale: integritatea si bunul simt. Primaria Municipiului Bucuresti nu este o discoteca in care extravagantele de orice fel pot fi privite cu ingaduinta, nu este timp si loc pentru mondenitati si comportament exchibitionist.
  •     Bucurestiul are nevoie de un viceprimar bine pregatit profesional, care sa cunoasca si sa inteleaga problemele cetatenilor sai si sa-i reprezinte cu adevarat Tudor Tim Ionescu - .Tudy,  nu ne poate reprezenta pe noi, cei peste doua milioane de locuitori, isi poate reprezenta doar rudele, prietenii si parte din membrii partidului din care face parte si al carui presedinte este, coincidenta, nasul sau Calin Popescu Tariceanu, cel de-al doilea om in stat.  
  •      Semnati si voi daca iubiti Bucurestiul si daca nu vreti sa ne lasam orasul pe mana unui om cu o imagine patata, fara viziune si fara experienta intr-o functie publica de prim rang!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oana Zavoranu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...