Demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu

CATRE

CAMERELE PARLAMENTULUI ROMANIEI

Prin aceasta petitie se solicita  ca cele doua camere ale Parlamentului Rpmaniei sa se reuneasca imediat in sedinta comuna si sa hotarasca demiterea  Presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Se solicita DEMISTEREA deoarece in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data referendumului, 29 iulie 2012 si cele recomandate de Barroso si impuse de judecatorii Curtii Constirutionale, referendumul trebuia sa fie validat, “fara doar si poate”.

 

MOTIVARE:

1)      Judecatorii Curtii Constitutioale au savarsit  ilegalitatile dezvaluite de Senatorul Ioan Ghise.

2)      Pe langa aceste abateri dezvaluite de Senatorul Ioan Ghise, judecatorii au mai savarsit:

2.1)  Au au incalcat, in mod voit sau din greseala, prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii si luarii Hotararii Nr.6 din 21 august 2012, a Curtii Constitutionale a Romaniei.

Pevederile art.2 alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 reactualizata, stabilesc in mod imperativ, fara o alta posibilitate de interpretare,  ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot (de pretutindeni), se trec in listele electorale permanente numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, (de pretutindeni).

Din hotararea nr. 6 din 21 august 2012 rezulta, insa,  ca judecatorii,in mod eronat, sustin ca in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni. Aceasta este marea greseala a judecatorilor Curtii Constitutionale!!! Limba romana i-a pus in incurcatura.

 

Prevederi legale:

Legea 370/2004:

"Liste electorale Permanente" - listele cuprinzand cetatenii romani cu DREPT DE VOT

CARE AU impliniti varsta de 18 ani Pana in Ziua alegerilor including " (lit. c)de la alin. (1), art. 2).

 

Constitutia Romaniei:

ARTICOLUL 36

Dreptul de vot
(1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.

(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.

In conformitate cu  legislatiia in vigoare la data referendumului si a tuturor prevederilor impuse de Barroso si judecatorii Curtii Constitutionale, la referendum s-a indeplinita, cu varf si indesat, si conditia de prezenta de jumatate plus unu din numarul electorilor inscrisi in LISTELE ELECTORALE PERMANENTE.

Deci, de drept, Traian Basescu nu mai este Presedintele Romaniei!!!

 

Ca urmare se impune  demiterea imediata a domnului Traian Basescu intr-o sedinta a CAMERILOR reunite ale PARLAMENTULUI.