Demisia Ministrului Claudiu Nasui pentru dezastrul ajutoarelor Horeca

Sute de mii de angajati sunt afectati de restrictiile impuse de catre guvern , si nu suntem de acord cu ele . Dar nici ajutoarele promise de anul trecut din martie  nu au ajuns. Cateva dosare analizate pe saptamana inseamna ca beneficiarii vor primii banii anul viitor in vara. Este inacceptabil sa nu fie responsabilitate , sa fie tras la raspundere cineva pentru aceste intarzieri , sa rezolve problema .

S-a promis digitalizare (=grabirea procesarii dosarelor) , si uite unde am ajuns , imediat jumatatea anului si s-au procesar 200 de dosare, asta cand in alte tari europene aceleasi ajutoare pentru firme au ajuns in primele 2 luni de cand a aparut aceasta pandemie.

Demisia Ministrului , si a urmatorului , asta pana cand cineva corect si responsabil isi va merita postul pentru care este PLATIT.

Ei sunt in slujba noastra , noi platim taxe , si pur si simplu isi bat joc.

viteza melcului este luata in deradere , ce se intampla acum este intentionat fabricat , ca firmele sa intre in faliment si sa nu mai acorde ajutoare.

Share , Like , Semnati!

Prin semnătura mea, autorizez Andreea Lup să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.