Revenirea la un Definitivat uman: cu nota 7 și examen în toamnă

Până acum câțva ani, colegii care au susțiunut examenul de definitivare în învățământ (examen foarte dificil, cu cantități enorme de materie de asimilat/reactualizat) au avut parte de un tratament mai uman. Examenul se susținea în toamnă (după 20 august), iar nota minimă pe care trebuia să o obțină un candidat pentru a trece examenul era nota 7.

Începând din 2013 însă, cei în măsură să decidă soarta profesorilor și a elevilor deopotrivă, au hotărât că doar nota 8 reflectă o cunoaștere suficientă a celor 3-4 materii care fac obiectul acestui examen scris cu o durată de 4 ore.

Dar asta nu e tot. După ce au urcat ștacheta (salariile rămânând în continuare neschimbate), aceiași domni sau doamne au considerat că unui profesor începător, care tocmai a ieșit dintr-un an școlar epuizant, nu îi este necesar nici un timp de repaos și poate asimila/reactualiza informații din cele 3-4 materii (cu pagini întregi de bibliografie) în MAI PUȚIN de 3 săptămâni.

Dacă sunteți de părere că este necesar să se revină la un tratament mai uman al miilor de profesori care susțin acest examen an de an, vă rog să semnați această petiție.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oana Peța să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )