Declararea Neutralității României și declanșarea procedurilor diplomatice pentru adoptarea Păcii de la București.

1. Sunteti de acord cu declararea ZILEI NEUTRALITATII ROMANIEI pe 08 martie si mentinerea unor relații de bună vecinătate cu toti vecinii nostri? (initiativa Drd. Gabriela-Stefania Nut)

2. Sunteti de acord cu declararea NEUTRALITATII si inceperea declararii procedurilor diplomatice pentru adoptarea Păcii de la București, in vederea încheierii intre țările beligerante și celorlalte state implicate și afectate de război a Tratatului de Pace, pe teritoriul României, în Casa Poporului? (initiativa senator Diana Iovanovici-Sosoaca)

3. Sunteti de acord ca Romania sa nu intre in conflictul militar dintre Ucraina și Rusia ce nu ii apartine si sa fie o tara neutra?

drd gabriela-stefania nut / juridic    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez drd gabriela-stefania nut / juridic să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.