Continuare strapungere rutiera pod Ciurel - Militari Residence - deblocare trafic com. Chiajna, IF.

Catre Primaria Bucuresti,

Domnule Primar Nicusor Dan,

Am constatat anuntul dumneavoastra de a stopa continuarea proiectului rutier de conectare a Podului Ciurel la A1 Bucuresti-Pitesti. Refuzul dvs are mai multe motive declarate, in principal (asa cum ati declarat acum cativa ani) faptul ca cei ce vin pe A1 si vor sa continue spre Constanta vor tranzita orasul prin centru l Bucurestiului si il vor polua.

In acest moment iesirile si intrarile din Chiajna in Bucuresti sunt blocate, cu cozi kilometrice, cu ore pierdute in trafic. Marea majoritate a locuitorilor din comuna lucreaza in Bucuresti, iar copiii lor studiaza in oras, facand naveta. Infrastructura este absolut insuficienta, nu exista absolut nici o sosea dubla in/out in Chiajna. Unul din motivele pentru care bvd Iuliu Maniu este asa de aglomerat este exact faptul ca foarte multi locuitori din Chiajna il tranziteaza(a se vedea ca Iuliu Maniu este blocat exact pana la Metro Militari, unde se vireaza la dreapta spre Chiajna).  

Mentionam ca ati oprit proiectul fara a oferi absolut nici o solutie practica de deblocare a traficului de intrare/iesire pe ruta Bucuresti/Chiajna. Asa zisa solutie a dvs de a ne deplasa spre centura sa luam nu stiu ce viitor tren a fost doar o propaganda de campanie electorala, o bateie de joc la adresa noastra si o fuga de responsabilitate. Proiectele de strapungeri Bvd Timisoara - A1 si Giulesti-Centura nu vor ajuta Chiajna cu nimic si deci sunt irelevante in cea ce priveste deblocarea comunei Chiajna.

Este absolut inadmisibil ca o localitate cu zeci de mii de locutori/rezidenti lipita si conectata economic, social, educational, etc de Bucuresti sa nu aiba nici o sosea dubla de acces si sa fie pur si simplu blocata rutier. Nu mai spun ca este absolut o dovada de poor management sa ingropi un proiect de utilitate publica in care s-a investit deja 50 mil €. 

Avand in vedere cele spuse mai sus, noi cei ce locuim in comuna Chiajna (satele Rosu, Dudu, Chiajna) va solicitam conectarea podului Ciurel cu cartierul Militari Residence - Rosu(doar pana aici, nu mai departe ca sa nu tranziteze Bucurestiul cei din Craiova...) pe traseul pe care era proiectat proiectul Ciurel - A1 pentru a debloca traficului de intrare/iesire pe ruta Bucuresti/Chiajna. Este singura(dar singura) solutie de deblocare a accesului in Bucuresti din si spre Chiajna.

In numele semnatarilor aceste petitii, va cerem expres sa stopati ignorarea intereselor si nevoilor zecilor de mii de locuitori/rezidenti ai comunei Chiajna.

Va multumim,

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ion Iulian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...