Constructia terenului de sport la IPLT „M. Kogălniceanu”

 Dlui Ion Ceban,

Primar general al mun.Chișinău

Dlui Andrei Păvăloi,

Șef adjunct al DGETS 

de la părinții elevilor 

IPLT „M. Kogălniceanu” 

 

 S o l i c i t a r e

 

        Prin intermediul prezentei solicitări, părinții elevilor IPLT „M. Kogălniceanu”, se adresează către factorii de decizie din cadrul Primăriei mun.Chișinău și a Direcției Generale Educație Tineret și Sport, privitor la includerea în bugetul mun.Chișinău pentru anul 2022 a resurselor financiare în valoare de 650 mii lei, necesare pentru construcția unui teren de sport pentru instituția de învățământ menționată, care este frecventată de copiii noștri.

        Menționăm, că în IPLT „M. Kogălniceanu” învață peste 1000 elevi din clasele I-XII, care nu pot realiza în perioada caldă a anului orele de educație fizică în aer liber sau activități sportive extrașcolare, din motivul lipsei unui teren de sport la instituția dată. Reiterăm că realizarea activităților fizice în spații adecvate, special  amenajate și sigure în aer liber (în condiții meteo favorabile), contribuie la menținerea și fortificarea sănătății elevilor, promovarea unui mod sănătos de viață și încurajarea practicării sportului în diverse condiții și spații.

         Chiar dacă problema lipsei terenului de sport exterior la IPLT „M. Kogălniceanu” persistă ani la rînd, pînă acum liceul nu a beneficiat de anumite fonduri în acest sens, iar situația a rămas nesoluționată. Fiind convinși că  autoritățile publice, la fel ca și noi părinții, sunt interesate în asigurarea condițiilor optime pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a noii generații,

solicităm respectuos

de a include în documentul de buget al mun.Chișinău pentru anul 2022 a sumei de 650 mii lei, cu destinația „pentru construcția terenului de sport la IPLT „M. Kogălniceanu”.

Vă mulțumim anticipat în speranța soluționării pozitive a solicitării noastre.

Cu respect,

părinții elevilor „M. Kogălniceanu” (lista se anexează).

   

 

 


părinții elevilor „M. Kogălniceanu”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez părinții elevilor „M. Kogălniceanu” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...