CONSTIENTIZARE DE CĂTRE MEDICI ȘI DE CÃTRE STATUL ROMÂN A INTOLERANȚEI LA HISTAMINĂ, O BOALĂ RARĂ DE CARE SUFERĂ 3% DIN POPULAȚIA GLOBULUI

PETIȚIE PENTRU CONȘTIENTIZAREA DE CĂTRE MEDICI A CONDIȚIEI RARE DE CARE SUFERĂ O PARTE INFIMĂ DIN POPULAȚIA ROMÂNIEI ȘI LA NIVEL GLOBAL DE 3%.
Cer medicilor să fie informați și pregătiți în a oferi ajutor pacienților. E inadmisibil ca eu ca pacient să ajung în UPU și să fiu nevoită în a explica medicului ce înseamnaă INTOLERANȚĂ LA HISTAMINĂ și în a-i explica ce nu am voie să iau.
Cer dreptul nostru de a fi ajutați și îndrumați corespunzător, de ce?
Fiindcă și noi existăm, fiindcă suntem fii, fiice, parinți, frați, surori, soții, iubite a unor oameni care nu știu cum să ne ajute. Pentru că suntem locuitori și contribuabili ai țării în care locuim,
pentru că ne-am săturat să fim ignorați și trimiși acasă cu o rețetă de magneziu și dietă pe viață.
Pentru că dacă avem o condiție rară asta nu înseamnă că nu merităm să fim ajutați. INTOLERANȚA LA HISTAMINĂ este o boală GREA, o boală în care ne sunt afectate organele interne, sănătatea mentală, viața și calitatea vieții. La intoleranta, administrarea unor medicamente sau tratamente aparent banale: aspirina, anestezie la dentist pot periclita sanatatea si chiar viata pacientului
Imaginați-vă o viață fară: ciocolată, iaurt, lapte, brânză, banane, ananas, portocale, struguri, avocado, peste, alchool, cafea, fast food, varză, fasole și multe altele.
Imaginați-vă o viață fără a putea lua calmante, o viață în care trebuie să verifici inclusiv excipienții.
Vă puteți imagina? Avem nevoie să ne facem auziți, și noi existăm, cerem o mai bună informare a medicilor, un plan de gestionare a bolii mai bine implementat. Înainte de a trece mai departe și de a nu semna petiția, gândește-te că ai putea fi tu în locul nostru, sau una din persoanele dragi.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Iriza Adina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...