Cerem suspendarea zborurilor dinspre Italia

Zborurile dinspre Italia trebuie suspendate imediat, pe o perioadă de 14 zile. În acest moment moment, în România se înregistrează 3 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, toate aduse în țară de persoane care s-au întors recent din Italia, pe calea aerului. Sistemul medical românesc nu poate face față la mai mult de 100 de cazuri. Deja la Matei Balș există probleme cu un singur caz, probleme semnalate astăzi în presă (nu se schimbă echipamentul atunci când se consultă pacienți nediagnosticați, pentru că nu există echipamente!!)https://www.libertatea.ro/stiri/adriana-nedelea-la-fix-discutii-intre-medici-bals-nu-si-schimba-echipamentul-2897659. Ca urmare, pentru prevenirea creșterii accelerate a numărului de îmbolnăviri din România, cerem suspendarea imediată a zborurilor TAROM dinspre Italia și interdicția aterizării pe toate aeroporturilor din România a zborurilor dinspre Italia, pe o perioadă de 14 zile.

Horea Mihai Bădău    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Horea Mihai Bădău să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.