Cerem soluționarea problemelor cu accesarea servicii.fisc.md și semnarea documentelor./ Просим решения проблем возникающих регулярно на сайте налоговой.

În ultima jumătate de an tot mai des observăm probleme cu accesarea site-ului servicii.fisc.md. În perioada de raportare este o adevărată loterie. Niciodată nu ești sigur că o să poți încărca o declarație fiscală, că o să poți semna o factură electronică, etc.
Nu este posibil de a prezenta declarațiile în zile diferite, pentru a nu crea un trafic sporit. Toate companiile au același termen de raportare.
Pe data de 25.11.2019 s-a produs un astfel de eveniment. În a doua jumătate a zilei a fost imposibil de accesat acest site. Persoanele care au telefonat, au fost informate că există probleme și se fac lucrări.
Cerem insistent să nu se facă lucrări la site după data de 20, dat fiind că termenul limită de prezentare a rapoartelor fiscale este data de 25.
Cerem insistent să se sporească semnificativ puterea de procesare a serverelor, pentru a putea rezista la fluxul mare de accesări.

 

Последние полгода все чаще возникают проблемы на сайте налоговой. В период отчетов это настоящая лотерея. Никогда не можешь быть уверен что сможешь загрузить отчет, подпишешь накладную.
Фирмы не могут подавать декларации в другие дни, потому что отчетный период у всех един.
25,11,2019 был такой сбой. Люди дозванивались и им говорили что ведутся работы.
Настоятельно просим не проводить работ на сайте после 20 числа, учитывая что отчеты обязательно сдать до 25 числа.
Настоятельно просим увеличить мощность серверов, чтобы они могли справляться с большим обьемом трафика.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Diana Roşior să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook