Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

Bună ziua, dragi români care ați ajuns aici! Mă numesc Mario Diaconescu, știu că Dan Diaconescu este Nevinovat și mai știu că Dan Diaconescu se află Nevinovat în Pușcărie de 61 de zile! De aceea m-am gândit să formulez această Petiție adresată în final Statului de Drept Român! Nu știu sigur dacă Destinatarul există, dar suntem datori să Încercam să-l Găsim! Așadar:

Cerem Rejudecarea procesului Statului român împotriva lui Dan Diaconescu, ținând cont de lipsa dovezilor, altele decât cele fabricate împotriva sa, și de grava eroare judiciară la care a fost supus de judecata nedreaptă!

Cerem Eliberarea lui Dan Diaconescu și Cerem Rejudecarea Corectă a Procesului lui Dan Diaconescu! Nimic nu poate fi greu pentru Statul român atunci când este vorba de Dreptate!

Cerem Reabilitarea lui Dan Diaconescu prin rejudecarea Procesului Mascaradă împotriva sa ținând cont de gravele și intenționatele erori și neadevăruri conținute de Dosarul Dna pe baza caruia a fost condamnat Dan Diaconescu, Acuzații NEVERIFICATE de judecătorii Păcurar Adrian, Moroșanu Raluca și Radu Adina Adriana!

ACESTEA sunt DOVEZILE CLARE ȘI EVIDENTE în sprijinul ideii că Dan Diaconescu stă 5 ani jumătate în Pușcărie Politică pentru O VINĂ FABRICATĂ DE DNA!

- Faptul că acest procuror Bocșan, cel care i-a fabricat dosarul, a fost îndepărtat de la Dna pentru incompatibilitate cu practicile juridice de drept!

- Faptul că  Horia Georgescu, unul dintre procurorii Dna, care i-au făcut Dosarul Mincinos începând cu 2005, introducând probe false în Dosarul lui Dan Diaconescu, martor în Procesul în care Raluca Moroșanu și Adina Radu l-au băgat la închisoare pe DD, a fost arestat!

- Faptul că acuzatorul Moț, fost primar în Zarand, a intrat în închisoare, ca apoi să fie condamnat cu suspendare, pentru Mită dovedită cu Flagrant delict!

- Faptul că acuzatorul Ion Florin Moț n-a fost pus niciodata față în față cu Dan Diaconescu!

- Faptul că acuzatorul Ion Florin Moț nu s-a prezentat ca martor la nici un termen al procesului!

- Faptul că Petre Paul Țârdea, afacerist plin de bube și-a negociat Libertatea mințind în defavoarea lui Dan Diaconescu!

- Faptul dovedită în Instanță, cum că Petre Paul Țârdea a pus o persoană să mintă că Dan Diaconescu ar fi primit bani de șantaj prin ea!

- Faptul că Petre Paul Țârdea, afacerist plin de bube, nu s-a prezentat ca martor la nici un termen al procesului!

- Faptul că Petre Paul Țârdea a decedat în timpului Procesului!

- Faptul că Dorel Pârv, fost recidivist, l-a șantajat pe primarul Moț, mințind că o face în numele lui Dan Diaconescu și OTV!

ACESTEA SUNT DOVEZILE Nevinovăției lui Dan Diaconescu, Dovezi de care niciunei Instanțe de Judecată din România nu i-a păsat până acum!

Dan Diaconescu stă 5 ani jumătate în Pușcărie Politică FĂRĂ NICI O VINĂ:

- Fără să se fi văzut vreodată cu nici unul dintre cei doi denunțători!

- Fără să se fi întâlnit vreodată cu nici unul dintre cei doi denunțători!

- Fără să fi vorbit vreodată cu nici unul dintre cei doi denunțători, nici măcar la telefon!

- Fără să fi cerut vreodată vreun ban niciunuia dintre cei doi denunțători!

- Fără să fi primit vreodată vreun ban de la vreunul dintre cei doi denunțători!

- Fără să fi fost în România în ziua când Dna zice că Dan a făcut anunțul șantajist la OTV(21 iulie 2009)!

- Fără ca emisiunea Dan Diaconescu Direct în când Dna zice că Dan a făcut anunțul șantajist să fi avut loc pe data de 21 iulie 2009!
Emisiunea DDD, în care DD a făcut acel promo interpretat de Dna ca Șantaj cu Amenințare, a avut loc pe data de 20 iulie 2009, DNA prin Bocșan Ghe. falsificând data emisiunii DDD în 21 iulie 2009!

- Fără ca denunțătorul pentru care a încasat 4 ani jumătate de închisoare să-l pomenească ca șantajist în denunț!

- Fără să fi pomenit vreodată pe postul OTV numele denunțătorilor pentru care a încasat 5 ani jumătate de închisoare!

- Denunțul acestuia împotriva așa-zisului șantaj OTV, exercitat prin Pârv Doru, a fost făcut pe 1 iulie 2009 și nu avea cum să se refere la o emisiune Dan Diaconescu Direct din 21 iulie 2009, invocată de Dna ca principala dovadă directă de Șantaj cu Amenințare făcut de DD pe Postul OTV!

- Fără să fi fost în restaurantul unde se zice că l-ar fi șantajat pe denunțătorul Țârdea, pentru că era la maternitatea unde se năștea fiica lui, Dona(11-12 aprilie 2005)!

- Fără să fi primit nici un ban de la denunțătorul mort(Țârdea), pentru că martorul denunțătorului mort, a recunoscut în instanță că nu i-a dat nici un ban din partea lui Țârdea lui DD!

- Făra ca nici unul dintre cei doi coinculpați, Pârv și Ghezea, să declare vreodată că ar fi șantajat pe cineva la ordinul lui Dan Diaconescu!

- Făra să fie interceptat niciodată cum că ar fi vorbit prin telefon vreodată cu nimeni, nici măcar cu inculpatul Pârv despre primarul pe care l-ar fi șantajat Ion Florin Moț! SIngura proba în acest sens a Dna este că DD a vorbit cu Pârv despre plasme de 127, vorbe care în viziunea Inchizitorilor Dna pot însemna sau 127 de hectare de pamânt sau 127 de mii de euro!

ACESTEA toate sunt MOTIVE la fel de EVIDENTE, dar de mai mult bun-simț, decât MOTIVELE Judecatorilor care l-au trimis în închisoare pe Dan Diaconescu! Numai cine nu vrea nu vede că Sentința Judecătorilor în cazul dan Diaconescu este TOTAL NEMOTIVATÂ și NEDOVEDITĂ!

PENTRU aceast MOTIVE cerem Opiniei Publice Române ca și organelor competente cu verificarea Bunului Mers al Justiției române, să se sesizeze din oficiu în legatură cu aceasta faptă TOTAL NEDEMOCRATICĂ, săvâșita de o Instituție care trebuie să Instaureze Spritul Dreptății în România, anume Instanța Judecătorească!

Va mulțumesc pentru sprijin, dragi români! Mario Diaconescu


mario diaconescu    Contactați autorul petiției