Interzicerea survolarii de catre aeronave, la mica inaltime, a orasului Cluj-Napoca si a comunei Floresti

In ultimii ani a crescut pana la cca 70 numarul zborurilor deservite de Aeroportul International Avram Iancu, iar numarul aeronavelor care survoleaza orasul Cluj-Napoca si comuna Floresti la mica inaltime au ajuns la o frecventa suparatoare, deranjand sonor si poluand aerul clujenilor, zi si noapte. In acelasi timp a crescut si gradul de poluare al aerului si frecventa bolilor pulmonare in Cluj-Napoca. Conducerea Aeroportului sustine ca este mai ieftin pentru avioane sa survoleze orasul decat sa-l ocoleasca. Deoarece autoritatile nu sunt preocupate de sanatatea clujenilor ci de profitul Aeroportului, dupa cum reiese din acest articol: http://www.buzznews.ro/49116-pilotii-avioanelor-si-clujenii-de-la-etajul-10-isi-fac-cu-mana-echipa-pug-cere-interzicerea-traficului-aerian-pe-deasupra-orasului/

prin prezenta Petitie cerem Consiliului Judetean Cluj si a Autoritatii Aeronautice sa respecte dreptul celor cca 400.000 de locuitori ai orasului Cluj-Napoca si ai comunei Floresti la liniste si aer curat, sa ia masuri astfel incat aeronavele care aterizeaza pe si decoleaza de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca sa nu mai survoleze orasul Cluj-Napoca si comuna Floresti.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Radu Beres să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook