Cer autoritatilor locale, CAMERE DE SUPRAVEGHERE in orasul PLOPENI, Prahova!

Va rog sa va alaturati acestei petitii pentru a propune autoritatilor locale, ca montarea unui sistem video de supraveghere pe toata raza orasului Plopeni, sa faca parte din lista prioritatilor din viitorul apropiat!

VRETI SIGURANTA, SEMNATI!

Evenimentul nefericit din data de 29/30 aug 2019, la care am fost supusa:

- violarea proprietatii, bun mobil, parcat pe un loc inchiriat sau concesionat, nici pana azi nu stiu statutul, mare confuzie neelucidata, dar administrat de Primaria Orasului Plopeni; - sustragerea tuturor bunurilor din autoturism,

precum si nemultumirile verbale ale cetatenilor acestui "oras", exprimate pe diferite retele de socializare, m-au impins spre demararea proiectului ce va avea drept scop preventia si stoparea faptelor care aduc atat prejudicii morale, cat si materiale cetatenilor!

Scopurile principale ale unui sistem video, sunt de a proteja populatia impotriva faptelor antisociale si de a ajuta autoritatile, pentru a interveni cu rapiditate in cazuri de urgenta fie ca este vorba de situatii de natura criminala sau fenomene naturale grave. Totodata se poate monitoriza traficul rutier, ordinea publica sau se pot dovedi diferite fapte care tin de gospodarirea locala.

La ora actuala sistemele de supraveghere video sunt mai eficiente decat paza umana, sunt mai usor de intretinut iar preturile scad in fiecare zi fiind o masura de protectie care in timp isi dovedeste eficienta, astfel nu vom mai avea printre subiectele comune din parc sau din fata blocului, ca Politia Locala Plopeni se deplaseaza doar in masina, nu si pedestru si nu isi indeplinesc atributiile. 

Stiati ca orasul Plopeni este unul din codasele localitatilor fara acest sistem implementat?

IMPREUNA VOM REUSI!

DACA VREI SIGURANTA PENTRU TINE SI FAMILIE, TE VEI ALATURA ACESTEI PETITII! Multumesc!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Larissa Oprea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook