Burse de performanta acordate de Primaria Sector 4

Va rugam sa sustineti revizuirea bugetului burselor de performanta acordate de primaria sector 4 .

Desi valoarea burselor era mult mai mica decat in alte sectoare , in semestrul al II-lea al anului scolar 2018-2019 , Dl. Primar Baluta a decis diminuarea burselor de performanta  de la 700 lei  ( in primul semestru ) la 170 lei :(

Aceasta bursa reprezinta o recompensa a muncii depuse de copii ( care petrec aproximativ 3 ore/zi , 3-4 zile / saptamana in sala de antrenamente ) si care prin rezultatele foarte bune obtinute la concursuri  interne si internationale reprezinta cu mandrie sectorul 4 .

Banii din bursa erau folositi de catre copii pentru pentru achizitia de echipament sportiv , deplasari la concursuri , taxe inscriere la concurs si alte cheltuieli necesare practicarii sportului de performanta.

Speram ca Dl. Primar al sectorului 4 sa dea curs solicitarii noastre si in anul scolar urmator sa revina la sumele acordate anterior !!!

Va multumim !

Prin semnătura mea, autorizez Voinea Alina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.