Bucureștiul LIBER

Bucureșteni, v-ați săturat sa stați la cozi prin orasul nostru și să vedeți la coadă numai numere de provincie? E timpul sa spunem STOP ocuparii agresive a bucureștiului de către PROVINCIALI .

  1. Acești provinciali vin aici la facultate cu medii la liceu de 10( stim bine cum funcționează mita în provincie) și ocupă locul unui bucureștean, care pentru o medie de 9.50 a învățat pe brânci. Aici în capitală școala a rămas școală. 
  2. Din cauza migrației provincialilor în capitală restul țării este într-o continuă scădere demografica.
  3. Aici provincialii ocupă locul de munca al bucureștenilor și se vând foarte ieftin , deoarece locurile sunt aceleași iar concurența foarte mare. Din asta rezultă scăderea salariilor.
  4. Aceași provinciali dacă sunt întrebați despre București spun ca este un oraș urât și aglomerat( pai cine l-a aglomerat? Noi încăpeam foarte bine fără voi aici ). 
  5. Provincialii îi considera pe bucureșteni " Mitici ".
  6. Există ambulanțe care nu pot salva viața bucureștenilor din cauza supra populării străzilor cu mașini cu numere din provincie( peste 35% spune un studiu în domeniu )

Vreți ca Bucureștiul să redevină Micul Paris ? Spuneți STOP inflației de PROVINCIALI.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Deiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...