Brailenii vor locuri de joaca civilizate pentru copiii lor

 Petiție pentru îmbunătățirea stării parculetelor si spatiilor de joaca si suplimentarea acestora in municipiul Braila 

Către domnul primar al municipiului Braila,

Către Consiliul Local al municipiului Braila.  

 

Traim intr-un oras cu 300.000 de mii de locuitori, ceea ce inseamna un numar mare de copii. In contrast cu acest aspect parcurile din oras sunt in numar insufiecient pentru a acoperi nevoile acestor copii. Singurul parc mare din oras ofera ca si spatii de joaca aceleasi leagane invechite (cosmetizate in utlmii ani dar nu schimbate), aceleasi suprafete pline de nisip, pietre si praf.   In plus exista o taxa de intrare in acest parc, o taxa abuziva care nu se regaseste in alte orase ale tarii.

Noi, parintii din Braila, cerem acordarea unei atentii serioase din partea autoritatilor pentru a aduce orasul Braila in randul oraselor ce se preocupa de sanatatea, educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Cerem parcuri moderne, cu centre de activitati adaptate standardelor actuale si, acolo unde spatiul permite, pe grupe de varsta, cu covor cauciucat pentru siguranta copiilor, cu locul de agrement (bancile) pentru insotitori (parinti, bunici) in afara spatiului de joaca pentru copii (un mod sigur de a fi pastrat curat spatiul respectiv), cu interzicerea ferma a animalelor de companie in spatiul destinat copiilor.

Cerem in fiecare cartier sau spatiu disponibil dintre blocuri cate un   centru de activitati pentru copii, cate un spatiu de agrement.

Lipsa spatiilor de joaca obliga copiii la folosirea unor spatii neadecvate, implicand riscuri serioase pentru integritatea si chiar viata lor. La fel se intampla si cu locurile de joaca invechite, deteriorate.


Valerica Oprisanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Valerica Oprisanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->