Baschetul la Fetesti.

Acesta este un mesaj adresat locuitorilor orasului nostru care sustin tinerii si activitățile sportive.

Dupa cum bine stiti, singurele locuri unde lumea poate practica sportul fara a fii implicat intr-o echipa sportiva ce are acces la stadion, sinteticul de la avion sau sala liceului Carol I, sunt parcurile, terenul de fotbal din parcul central, terenul de fotbal/baschet din curtea scolii nr.8, acesta aflându-se in incinta scolii.

Tinerii acestui oras doresc a practica un anumit sport, in special baschet, in locuri special amenajate fara a fi sanctionati sau a plati pentru a intra pe un teren de sport. Majoritatea tinerilor ce practica sporturi in locurile mentionate mai sus au trecut macar printr-o situatie in care au fost dati afara datorita restrictiilor si nu ne dorim asta.

Asa ca noi, o comunitate anonima, fara un sprijin financiar sporit si fara posibilitatea de a schimba ceva in acest punct de vedere, apelam la voi, locuitorii acestui oras rugandu-va, sa ne ajutati prin a semna petitia pentru a sprijini activitatile sportive si mai ales baschetul in orasul nostru.


Ignat Alexandru, Cristache Alexandru, Ionut Bitlan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ignat Alexandru, Cristache Alexandru, Ionut Bitlan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...