Asfaltare/Modernizare DJ 222M ( com. Grindu-intersesctia cu DN22E)

Asfaltare/modernizare DJ 222M. Acest drum nu mai poate fi folosit in conditii de siguranta, atat de cetatenii comunei Grindu cat si de operatorii economici, serviciul de salubritate, serviciile de urgenta( ambulanta-politie-pompieri), societatea care asigura transportul public de calatori si cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in scoala gimnaziala "Nicolae Iorga". Acesta este intr-o strare vizibila de degradare dupa cum se vede si in fotografia atasata.

IMG-20220103-WA00021.jpg

Manolache Dumitrel,Consiliul județean Tulcea,Primaria Grindu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Manolache Dumitrel,Consiliul județean Tulcea,Primaria Grindu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.