Aprobarea plimbarii cainilor PE ALEEA ORIZONT.

Spatiul verde din parculetul orizont este singurul spatiu in care locuitorii din blocurile din vecinatate isi pot plimba patrupezii, indiferent de marime, pentru a-si face nevoile. DA, suntem de acord sa fie obligatorie curatarea fecalelor animalelor cu ajutorul saculetilor speciali in acest scop, dar nu lipsa de libertate a tuturor cateilor care sunt obisnuiti sa mearga fara lesa, sa-si faca nevoile fara lesa si sa mai ales sa isi faca nevoile IN iarba, nu pe asfalt.

Din pacate, comunitatea proprietarilor de patrupezi ar fi inteles decizia de a pastra "curat" spatiul verde in cazul in care in urma acestei masuri s-ar fi instaurat un parc canin sau macar o zona verde reglementata in acest sens, dar cum cel mai apropiat loc, unde proprietarii de caini isi mai pot plimba fara lesa animalutele este parcul tancodrom, unde nu toata lumea poate ajunge minim de doua ori in decursul unei zile.

De asemenea, trebuie sa intelegem ca pot aparea urgente sau cazuri si mai nefericite in care conditia medicala a catelului necesita plimbarea libera, fara vreun mijloc de constrangere sau disconfort.

Asadar, daca aceasta petite strange semnaturile dumneavoastra, sper ca aceasta masura se va elimina sau autoritatile competente vor putea instaura parcuri canine in fiecare cartier sau zona intens populata a orasului, astfel beneficiind toti cetatenii Craioveni de un astfel de ''lux''.

Ioana Alexandra    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ioana Alexandra să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.