Anularea deciziei de desfășurare a procesului educațional în format fizic.

În prezent, Republica Moldova se află într-o perioadă de ambiguitate totală. Pandemia SARS-CoV-2 a impus noi reguli de desfășurare a procesului educațional. Învățământul online a afectat semnificativ nivelul de cunoștințe al multor elevi. Noi suntem dezamăgiți de modul cum s-au desfășurat studiile în mediul online și cerem anularea deciziei de a începe, de la data de 29.11.2021 învățământul în regim fizic. Mulți elevi sunt afectați de situația curentă și nu vor face față acestor schimbări drastice. Noi, elevii CEMF “Raisa Pacalo” cerem anularea deciziei de a desfășura, de la data de 29.11.2021 a procesului educațional în regim obișnuit. Suntem ferm convinși, că această decizie este una incorectă, incompetentă și ea va afecta starea de sănătate a multor elevi, deoarece, cu reîntoarcerea în regim fizic, se va crea o situație stresantă pentru liceeni. De asemenea, suntem ferm convinși, că revenirea la contact direct poate provoca un nou val de infectări cu SARS-Cov-2.


Elevii CEMF “Raisa Pacalo”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Elevii CEMF “Raisa Pacalo” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...