ANTI CSA


  • Păstrând sub anonimat această petiție (membrii care sunt la capul acestui proiect) , noi dorim să semnăm aici, împotriva echipei care ne poartă numele și sigla. 
  • Pentru noi, FCSB este adevărata Steaua București, echipă care s-a înființat în 1947, și care nu a retrogradat niciodată. Acea echipă care a câștigat CCE în 1986, SuperCupa Europei în 1987, care are în palmares 26 de titluri de campioană a României, 22 de Cupe ale României, 6 SuperCupe ale României și 2 Cupe ale Ligii .
  • Scopul acestei petiții online este de a încerca distrugerea proiectului "CSA Steaua" , care nu este adevărata Steaua București .
  • Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a încheia această tentativă de distrugere a Stelei .

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către anonimul1947. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook