Amenajarea si intretinerea parcului Lehliu-Sat

D764B9D7-5F52-43E5-854E-C28464A6384A.jpeg49BBA270-07F5-4604-AAEE-163D9113175C.jpeg95AC764B-9C5F-40F6-9EB2-241370DDC586.jpegIn Lehliu-Sat exista 2 parcuri care sunt practic niște maidane, nu asa trebuie sa arate niște parcuri domnule Primar, probabil și dvs aveți copii și v-ați dori ca ei sa se joace și sa beneficiezi de un parc civilizat, aranjat, în care sa te poți plimba, relaxa cu drag si in care copiii sa se simtă în siguranță într-un spațiu adecvat unde sa se întoarcă bucuroși, NU într-un spațiu plin de gunoaie si pericole.

Ovidiu Sandu Lehliu-Sat    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ovidiu Sandu Lehliu-Sat să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.