Alaturi de prof FLORIN DIDILESCU

Sustinem pe stimatul profesor FLORIN DIDILESCU ca si director al Bibliotecii Judetene A.D. XENOPOL Arad si nu suntem de acord cu inlocuirea acestuia din functie.

Haideti alaturi de noi pentru sustinerea lui PAPA DIDI si pentru a ne impotrivi mediocritatii si aservirii politice tot mai pregnata din Societatea Romaneasca.

Spune NU mediocritatii, spune NU falselor valori, spune NU interventiilor politice in Cultura !

Doar impreuna putem readuce VALOAREA acolo unde este atat de necesara ...

Biblioteca Judeteana Arad este unul dintre ultimele bastioane de cultura in Judetul Arad. Sa nu il lasam prada oportunistilor de moment care nu au nici o legatura cu cultura.

Biblioteca pe roti nu este Biblioteca A.D. XENOPOL !

HAI ALATURI DE PAPA DIDI !

SHARE AND LIKE PLS !

 

Avec le professeur FLORIN DIDILESCU!!!


Nous soutenons le professeur estimé FLORIN DIDILESCU en tant que directeur de la Bibliothèque du Comté A.D. XENOPOL ARAD et nous ne partageons pas son remplacement de son post.

Venez nous rejoindre pour soutenir Papa DIDI et de résister à la médiocrité et l'asservissement politique de plus en plus puissante dans la société roumaine.

Dites NON à la médiocrité, dire PAS de fausses valeurs, dire aucune ingérence politique dans la culture!

Ensemble nous pouvons apporter une valeur où si nécessaire.

Bibliothèque du Comté de Arad est l'un des derniers bastions de la culture à Arad. Ne le laissez pas en proie a instant opportuniste qui n'a rien à voir avec la culture.

Bibliothèque sur roues n;est pas bibliothèque A.D XENOPOL.

Allez-y avec papa DiDi!

Share et Like, s'il vous plaît!

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Silviu Dascal să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...