AJUTATI-MA SA RAMAN CU MAMI!!! VALENTINA

   Ma numesc Valentina si am 6 ani! am luptat cu mami pentru viata si sanatatea noastra inca de cand eram in burtica, mami avand probleme grave in timpul sarcinii! Tatal meu a vrut sa ne dea afara din casa cu 10 zile inainte de a ma naste! M- am nascut la 7 luni si aveam 1,5 kg la Pavia- Italia ! am ramas in spital 1 luna...mami venea in fiecare zi sa stea cu mine si sa ma alapteze! De cand am ajuns "acasa la tatal meu" el a inceput sa se comporte tot mai rau...nu o lasa pe mami sa ma hraneasca, sa ma spele  , sa imi dea vitaminele si tot ceea ce medici decisesera. Facea meru scandal , o lovea si insulta pe mami! Mami l-a rugat sa isi schimbe comportamentul , daca nu vom pleca din acea casa!

   S-a prefacut ca se schimba ,dar facea parte din planul care vroia sa il urmeze! A mers la o asistenta sociala si au planuit sa ma indeparteze de mamica mea, SA MA PRIVEZE DE MAMICA MEA! Mami a luptat pentru mine si viata mea 5 ani in Italia , de un an am venit in Romania si am cerut ajutor aici!

   In Italia dupa 5 ani de lupta obtinusem custodia comuna!In Romania am fost 2 ani la rand in vacanta ,dupa multe lupte pentru ca tatal meu nu vroia! Imi interzicea sa vorbesc romaneste...daca spuneam un cuvant ma certa rau! Am fost botezata la 4 ani pentru ca tatal meu nu vroia , dar mami a luptat pana a reusit! Abia implinisem 1 an si dupa 15 zile de vomitat si diaree , mami a reusit sa ma duca la spital -pentru ca tatal meu nu vroia , cand mami a chemat ambulanta , el semnat ca nu este de acord!!!  

   AM CETATENIA ROMANA!!! Anul trecut am venit in Romania cu acordul tatalui si am cerut ajutor aici! Am fost la politie , am mers la diverse intalniri cu psihologul decis de Protectia Copilului si in prezenta unui translator , au facut ancheta sociala , au fost audienete  la Tribunalul din Bucuresti unde am fost audiata si in prezenta unui psiholog si toate aceste declaratii au fost pozitive!!! DECIZIA TRIBUNALULUI  A FOST SA RAMANEM IN ROMANIA!!! Insa dupa recursul tatalui ,dupa  o singura audienta , totul in graba si cu acelasi dosar si aceleasi probe , CURTEA DE APEL DECIDE CA EU SA FIU INAPOIATA IN DOUA SAPTAMANI IN ITALIA LA TATAL MEU , MAMI FIIND ACUZATA DE RAPIRE INTERNATIONALA!!!

SENTINTA ESTE DEFINITIVA SI IREVOCABILA!!!

VA ROG SA DESCHIDETI ACESTE LINK-URI PENTRU A VEDEA MAI IN DETALIU POVESTEA SI O PARTE DIN DOCUMENTE SI SA SEMNATI PETITIA PENTRU A MA AJUTA!!!

VA MULTUMESC!

VIATA MEA DEPINDE SI DE DUMNEAVOASTRA!!!

 

https://www.ziarulincomod.ro/file/2017/03/copil-mama.jpgfile:///C:/temp/add-sw/iri/iris_files/Povestea%20ploie%C5%9Ftencei%20acuzat%C4%83%20c%C4%83%20%C5%9Fi-a%20r%C4%83pit%20propriul%20copil.%20Trebuie%20s%C4%83%20duc%C4%83%20minora%20%C3%AEnapoi%20la%20tat%C4%83l%20abuziv%21%20-%20republika%20NEWS_files/16934087_1285791774804050_1832255881_n-696x928.jpg


BUCUR IRINA IULIANA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe BUCUR IRINA IULIANA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook