AJUTATI-MA SA RAMAN CU MAMI!!! VALENTINA

   Ma numesc Valentina si am 6 ani! am luptat cu mami pentru viata si sanatatea noastra inca de cand eram in burtica, mami avand probleme grave in timpul sarcinii! Tatal meu a vrut sa ne dea afara din casa cu 10 zile inainte de a ma naste! M- am nascut la 7 luni si aveam 1,5 kg la Pavia- Italia ! am ramas in spital 1 luna...mami venea in fiecare zi sa stea cu mine si sa ma alapteze! De cand am ajuns "acasa la tatal meu" el a inceput sa se comporte tot mai rau...nu o lasa pe mami sa ma hraneasca, sa ma spele  , sa imi dea vitaminele si tot ceea ce medici decisesera. Facea meru scandal , o lovea si insulta pe mami! Mami l-a rugat sa isi schimbe comportamentul , daca nu vom pleca din acea casa!

   S-a prefacut ca se schimba ,dar facea parte din planul care vroia sa il urmeze! A mers la o asistenta sociala si au planuit sa ma indeparteze de mamica mea, SA MA PRIVEZE DE MAMICA MEA! Mami a luptat pentru mine si viata mea 5 ani in Italia , de un an am venit in Romania si am cerut ajutor aici!

   In Italia dupa 5 ani de lupta obtinusem custodia comuna!In Romania am fost 2 ani la rand in vacanta ,dupa multe lupte pentru ca tatal meu nu vroia! Imi interzicea sa vorbesc romaneste...daca spuneam un cuvant ma certa rau! Am fost botezata la 4 ani pentru ca tatal meu nu vroia , dar mami a luptat pana a reusit! Abia implinisem 1 an si dupa 15 zile de vomitat si diaree , mami a reusit sa ma duca la spital -pentru ca tatal meu nu vroia , cand mami a chemat ambulanta , el semnat ca nu este de acord!!!  

   AM CETATENIA ROMANA!!! Anul trecut am venit in Romania cu acordul tatalui si am cerut ajutor aici! Am fost la politie , am mers la diverse intalniri cu psihologul decis de Protectia Copilului si in prezenta unui translator , au facut ancheta sociala , au fost audienete  la Tribunalul din Bucuresti unde am fost audiata si in prezenta unui psiholog si toate aceste declaratii au fost pozitive!!! DECIZIA TRIBUNALULUI  A FOST SA RAMANEM IN ROMANIA!!! Insa dupa recursul tatalui ,dupa  o singura audienta , totul in graba si cu acelasi dosar si aceleasi probe , CURTEA DE APEL DECIDE CA EU SA FIU INAPOIATA IN DOUA SAPTAMANI IN ITALIA LA TATAL MEU , MAMI FIIND ACUZATA DE RAPIRE INTERNATIONALA!!!

SENTINTA ESTE DEFINITIVA SI IREVOCABILA!!!

VA ROG SA DESCHIDETI ACESTE LINK-URI PENTRU A VEDEA MAI IN DETALIU POVESTEA SI O PARTE DIN DOCUMENTE SI SA SEMNATI PETITIA PENTRU A MA AJUTA!!!

VA MULTUMESC!

VIATA MEA DEPINDE SI DE DUMNEAVOASTRA!!!

 

https://www.ziarulincomod.ro/file/2017/03/copil-mama.jpgfile:///C:/temp/add-sw/iri/iris_files/Povestea%20ploie%C5%9Ftencei%20acuzat%C4%83%20c%C4%83%20%C5%9Fi-a%20r%C4%83pit%20propriul%20copil.%20Trebuie%20s%C4%83%20duc%C4%83%20minora%20%C3%AEnapoi%20la%20tat%C4%83l%20abuziv%21%20-%20republika%20NEWS_files/16934087_1285791774804050_1832255881_n-696x928.jpg


BUCUR IRINA IULIANA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez BUCUR IRINA IULIANA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...