Ajuta pe Denisa sa poata studia mai departe !

  

 

Dragi Romanii,oameni cu suflet,am nevoie de ajutorul vostru sa pot continua sa studiez,am nevoie de ajutorul vostru sa imi pot continua visul de a ajunge o mare pianista ! Am renuntat la tot ce aveam in Romania pentru am indeplini acest vis. Din cauza prop......ietarului unde locuim nu am putut sa ne facem rezidenta,acum ni se cere sa parasim aceasta casa,traim aici din pensiile oferite de statul Roman care sunt mici si nici intregi nu le mai primim ,pentru ca nu mai domiciliem in Romania si nu avem cum sa strange suma necesara ca sa putem sa ne permitem sa platim anticipat o locuinta cu contract de inchiriere,am scris si sesizat peste tot ,nimeni nu face nimic. poti afla mai multe intrand aici

Pentru mai multe relaţi sau acte în completare ne puteţi contacta la numarul de telefon 00393881429690 sau email: catahelp@yahoo.com Contul în care putem primi sprijinul dumneavastră este in lei şi ridic eu aici în euro. contul este deschis la Raiffeisen Bank: cont RO36RZBR0000060009508461 Titular Curtaşu Lucică Cătălin cei care locuiesc in Italia pot face o incarca Poste Pay 4023 6005 7035 5687 Multumesc din suflet !

Mă numesc Curtaşu Lucică Cătălin şi vă scriu în numele ficei mele Curtaşu Denisa Andreea născută la 8 mai 1998, orele 13/30. Încă din primi ani de viaţă, muzica mi-a intrat la suflet. Aşa că muzica pentru mine reprezintă totul. Prin muzică am învăţat sa îmi alin sufletul de suferinţa, pentru ca pe la vârsta de 3 ani mama mea, m-a părăsit plecând în Spania şi nu sa mai întors, lăsându-mă în grija tatălui meu care şi el suferă din copilărie de un handicap locomotor.
Cu toate astea, tatăl meu a făcut totul pentru ca eu să am o copilărie frumoasă şi să nu duc prea mult lipsa mamei.

Incă din primi ani de viaţă,am iubit muzica,aşa că in primul an de şcoală, am început să studiez pianul şi muzica clasică.

În România am studiat trei ani pianul ,având rezultate excepţionale,în urma talentului meu ,si a nivelului meu de studiu foarte ridicat,în clasa a treia, am fost nominalizată să particip, la un concurs de pian în Italia,în urma acestui concurs, am primit o invitaţie de a studia în Italia.Am renunţat la tot ce aveam in România, şi din octombrie 2008 trăim in Italia,nu am onorat acea invitaţie.

Pentru că erea la o şcoala privată, si taxele ereau mari ,aşa ca am fost sfatuită, să dau examen la conservatorul de muzică.În iunie 2009 am dat examen de admitere la conservator,unde am fost admisă cu nota maximă 10, din 56 de candidaţi mult mai mari ca mine, şi toţi italiani.Ne-am mutat în oraşul Potenza unde este conservatorul,cu mare greutate am găsit o locuinţă, la care platim 400 euro chirie plus întreţinerea,nu am crezut că după bucuria admiteri la conservator, apar şi mari probleme,deoarece propietarul ne-a promis că ne va face contract de închiriere pe locuinţă ,si cu contractul să ne facem domiciliu şi rezidenţă aici,pentru că eu trebuie să ramân aici la studiu la conservator 10 ani.Propietarul ne-a pacălit, pentru că el nu poate să ne facă contract, pentru că spaţiul unde locuim, practic nu este declarat locuinţă ,el este destinat spaţiu comercial şi depozit,am relatat toata situaţia la primaria de aici, şi ca dânşi să poată să ne ajute şi să poată să îi facă

şi lui tatăl meu un ajutor, trebuie să locuim într-o casă cu contract de închiriere, ca să ni se poate face domiciliu.Noi suntem aici şi cu bunica mea din partea tatălui, şi trăim aici din ajutorul lui tati de persoană cu handicap, oferit de statul Român ,care nu depaşeşte 200 euro, şi pensia de bătrineţe a bunici de 100 euro,dar din luna august tatăl meu nu mai premeşte toţi banii, pentru că sa expirat buletinul din dosarul de ajutor, incă de la început au fost probleme cu pensia pe care nu a primit-o la timp, şi nici întreagă.

În această situaţie am reuşit să avem multe facturi restante, ne reusind să le plătim, şi mai ales ce este foarte important, pentru a putea rămâne aici la studiu în continuare, şi de a putea beneficia de sprijinul statului Italian ,este acela de a închiria o casă cu contract de închiriere,atunci totul se schimbă radical,pentru că tatăl meu poate beneficia de un ajutor bănesc,eu o alocaţie şi primaria poate să ne platească chiria lună de lună aşa cum ne-a şi promis de la început.Dar pentru noi este practic inposibil sâ închiriem o altă locuinţă când venitul nostru este prea mic şi la un apartament cu contract se pateşte lunar în jur de 600 euro, şi se cere anticipat pe trei sau patru luni inainte, plus luna in curs.Noi deja avem mari datori. dar nu pot renuţa al visul meu de a ajunge o mare pianista şi de a studia la conservator unde am reuşit să intru cu nota maximă.Datorită acestor situaţi in care suntem ,vin cu marea rugăminte de a ma ajuta cu o sumă de banii, pe care o consideraţi dumneavastră.

Sau dacă se poate să primesc o bursă de studiu ,ca să putem închiria altă locuinţă şi să ne facem rezidentă,să pot să îmi continui visul, şi să putem rămâne aici ,să pot studia în continuare, şi visul meu şi talentul să nu se risipească,eu prin muzică trăiesc şi renunţ la jocurile copilăriei ca să studiez. Nu doresc ca pentru doar 3000 de euro ,visul meu să rămână doar o amintire, şi eu să fiu marcată pe toată viaţa.Pentru ca deja de cateva zile am primit un ultimatum de a parasi aceasta locuinta,pentru ca altfel riscam foarte mult,riscam sa pierdem tot,si visul si talentul meu sa fiu obligataq sa il uit.
Pentru tot ce am relatat am ataşat acte la acest email şi las şi situl meu unde puteţi găsi acte,diplome,video,link:http://helpdenisa.wordpress.com/

şi linkurile de la articolele din ziare :

 

  

 

  

 

  

 

 

în care putem primi sprijinul dumneavastră este in lei şi ridic eu aici în euro.

contul este deschis la Raiffeisen Bank: cont RO36RZBR0000060009508461

Titular Curtaşu Lucică Cătălin

Vă Multumesc Din suflet !

cu multă stima si respect !

Curtaşu Lucică Cătălin

  

Pentru mai multe relaţi sau acte în completare ne puteţi contacta la numarul de telefon 00393881429690 sau email: catahelp@yahoo.com

Contul